April 6, 2011

suku....



lama tidak cerita pasal bola dalam blog ni...
malam peringkat quarter final uefa champion league..
macam biasa la ...mesti sokong chelsea....

lawan chelsea mlm ni dari EPL juga...Mkayu..
tahun ni team ni hanya baru bertemu sekali dan chelsea
menang...tapi kali ini dlm pertandingan yg berbeza...

serius chelsea memang boleh menang..tiada keraguan..
fokus..dibahagian tengah dan tajamkan sikit lagi serangan
malam ni game milik chelsea......

hari ni nak jadi tok nujum lak......tilik punya tilik
2-0 chelsea will beat mkayu this morning........
PERCAYA LA 

9 comments:

Anonymous said...

sokong Chelsea menang dgn MU, Chelsea ada peluang ke Final ke?

nampaknya Real Madrid & Schalke04 tuunkan reserve je 2nd leg?

DrSam said...

Chelsea all the way!

besi said...

anon...dream final chelsea vs real

dr sam...yeah chelsea....

Anonymous said...

BESI - mana dia hang punya dream final, main home dgn MU pun tak lepas - hampas betul lah chelsea!

macam ni sokong Real Madrid & Barcelona jelah.

Anonymous said...

hahahaha...chelsea kena kayu ngan M.U..dah2 la tu yop, hang pi sokong kejor yop kejor dah le....

Nazatul shima said...

sokong cchelsea! hehehe.. even x ske tgok bola..hihhi

vidadarisakura said...

tapi kalah kan.heee cuba jadi paknujum lagi next time.hee

besi said...

kawan2 semua...tak pe chelsea kalah dulu menang kemudian..

Anonymous said...

besi - takut-takut kalah dulu, kemudian pun tersungkur....haa..haa
tulah beli torres buat apa? bagilah drogba & anelka main....ok