April 29, 2010

sukan





bulan ini ada selection untuk memilih atlit utk mewakili office kami dlm suka MIBA.
tahun lepas aku cuba acara jarak sederhana 800 meter ...kalah tak layak pun nak mewakili
office dikejohanan MIBA.....
so tahun nie aku nak cuba jarak yg lebih jauh.....rasa2nya nak cuba 3000 meter atau 5000 meter
harap2 leh la lari... sejak umur dah meningkat ni lari pun dah tak larat.....dah....
apa2 pun minggu ni boleh la start berjogging untuk melihat kemampuan diri.
kalau tak mampu... terpaksa la bersara......heheheheh



p/s: pic kt atas tue tahun lepas punya selection...kantoi...
org number satu ngan dua tinggal kami jauh tul




4 comments:

DrSam said...

yang penting semangat tu masih tinggi. Bravo brader.

kuntumz said...

good luck yop..bgus2 semangat...canstir

♥ Vee Violet ♥ said...

Yes... bagus bagus...
kalau tak join pun besi kena jogging tau.
jaga stamina... :)

besi said...

kawan2 tgk la camno nanti