April 5, 2010

teruja

pagi isnin yang ceria....
hari panas dilimpahi cahaya matahari
yg terang benderang............

peristiwa awal malam minggu masih terasa kegembiraannya
ya.......sudah lama tue... tapi masih lagi perkatakan
oleh org dan peminat peminatnya...
hehehehehheeh
woiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii CHELSEA mng 2-1 dgn Mkayu
heheheheheehehhe

apa lagi yang harus diperkatakan....
ya ya ya......................kemungkinan chelsea
bergelar juara utk musim ini.

p/s: bagi meraikan kemenangan tengah hari ini
nak cari pengat pisang....sedap..heheheh

5 comments:

kuntumz said...

yob tnhiah dri aku...hehhehe
pengat pisang?sedapnya....lama tak mkn....

Vee Violet ~vLockheart~ said...

huhuhu...
itu je yg mampu vee komen... =p
besi sihat? jarang sgt besi update blog kan?

eddie dewanaga said...

pejam mata dan senyum...

selagi boleh kita bakar, kita bakar!!!!

Cikgu ILi said...

Eleh Yob...buat lawak betul..kalau udah teringin nak makan pengat pisang..kalah pun tetap makan jugak...hahahha

besi said...

jia......... cuba2 la buat sekali sekala....beli je...ehheheh

vee... ya la kat opis dah tak leh bukak blog so main kat umah je la
sorry kalau lambat komen vee punya blog....

bro.... gua kat opis tadi siap suruh makcik tea lady sebut chelsea chelsea chelsea masa bagi air kat penyokong Mkayu...satu opis pakat gelak....panas je mamat tue.......hehehe bakar cukup2

ily......hehehehe pengat pisang yg dijual kat area sini sedap betul...
member aku pun pelik sbb setiap minggu aku mesti beli pengat pisang
hehehehe