May 21, 2010

semakin terasa





ya... pertandingan bola sepak
terbesar didunia semakin hampir menjelang
keterujaan semakin terasa....
walaupun team negara kita masih tidak layak
utk memasuki pertandingan...di Malaysia
kemeriahan piala dunia ini tetap terasa......
maknanya kita kena pilih salah satu team yg
bertanding...dan menyokong team tersebut...
ini pilihan masing2 la............

aku ...ada la sokong team yg tertentu..
oleh kerana JT dan lampard pemain utama
skuad england...maka automatik sokong
team england pada piala dunia kali ini......

satu peringatan....tak yah la kita main
beting2 masa world cup ni.....
tengok diorang main bola pun
dah terhibur.......k..
jauhkan diri dari j.u.d.i.........

hari ini hari jumaat
hari yang sungguh berkat
amalan kena lah ligat
supaya kita mendapat syafaat

7 comments:

Miss Izah Mohamed said...

dtg opis memang ramai la yg asik duk bercakap tg bola.. ehhe

♥ Vee Violet ♥ said...

makan bola, tido bola, minum bola, facebook bola, blogging bola...
hehehe

besi said...

miss izah... tak cakap pasal bola ke? topik yg sgt comman skrg....

vee... ala world cup 4 tahun sekali je...sbb tu ramai yg xcited

kuntumz said...

actually aku tak minat beno bola2 nii..dan sbb bola ni jgklah, nti laki aku akan abaikan t/jawab kat aku ngan anak aku...sggup bersengkang mata tgk bola, tpi bila suruh bancuh susu anak malam2 buat tak dgo jer...grrr...

besi said...

ala..jia.sporting la sikit

vidadarisakura said...

a'ah skang ni tempat keja aku start betting2 suda ni.hee

besi said...

vivi comel.. tak start lagi la..
apa yg nak bet nya