December 18, 2008

artis malaysia

hari nie...baca paper citer pasal artis dan pemain bola sepak kebangsaan kawin kat siam... kawin dah 10 bulan, baru sekarang pecah lubang hehehehhe dahsyat tul diorang cover kalau dah jodoh tu.... kawin je la ibu bapa lelaki, terkilan khabarnya anak lelaki diorang tak penah berbincang terus je kawin, wat keputusan sendiri orang muda.....macam tu la selamat pengantin baru(baru ke?) semoga berbahagia... pengantin lelaki....main bola nanti elok elok sikit...outform nanti orang tuduh hang pemain bermasalah pulak..... baca star online pulak... cite pasal bercerai.... abby ngan norman confirm dah cerai pukul 11 pagi tadi kat mahkamah syariah gombak timur dah tak de jodoh camtu la kalau dah tak suka...camne nak hidup bersama... nie citer sedih lak... tentang permegian anak allahyarham Tan sri p.ramlee nasir... meninggal malam tadi akibat sakit kencing manis Al Fatihah untu arwah... ucapan takziah untuk waris Allahyarham...semoga bersabar Allah lebih menyangginya....

1 comment:

miMiE aZim@Sk ^V^ said...

hi besi.. besa la.. memacam ceriter bila kat dunia artis nie... by the way.. interview gomen... x semestinyer dapat.. tunggu je la result nyer.. hihihihi tq jenguk blog miE.. jgn lupa jenguk selalu... tinggalkan komen yaaaaaaa hihihi