February 3, 2010

ex5 dan awek

pagi2 pergi keje naik moto...mmg layan
layan? layan cilok ke kiri dan ke kanan..
feel........je..

tapi tadi sedang aku layan cilok mencilok
nampak motor didepan...terpaku sekejap
sbb awek yg bawa moto tu...so kena ikut belakang
pelan2 je....dia bawa moto sama ngan aku ex5...
jarang nampak awek2 bawa ex5..selalunya jenis
yg guna starter je...(skuter)...teruja kejap...
heheheheh...

awek bawa skuter nampak comel...
awek bawa ex5 nampak independent(aku suka)
awek bawa moto besar nampak ranggi

tapi mmg jarang sgt nampak awek bawa ex5
esok nak tengok ada ke tak awek tue lagi...
leh follow kt belakang ehheehhe....

18 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

besi,
LOL selalu mengimpikan bawa motor besar. red color. and im in red too.

masa tu pasti besi teruja nak nengok awek bawa motor besar.

kahkah...

besi said...

LOL...gempak tue...tapikan motor besar kurang molek kaler merah...
heheheh kaler hitam or dark blue..k

Vee Violet said...

wah wah wah besi...
=)
vee berangan one day nak bawa er6n... :)

besi said...

vee....wah tau kawasaki ER6? dahsyat vee ni...camno la badan comel, kecik miut cam vee nak bawa motor besar..? kejap nak imagine jap....comel2 dan ranggi...hehehe

LotsOfLove-Pearls said...

nak merah gak..
hehehe....

kalau awek naik motor besar warna merah, haruslah besi perhatikan ya..

kot2 LOL.
ngeeeee

besi said...

LOL....baik, nanti kena perati2 motor kaler merah

eddie dewanaga said...

gua ada sorang member, nama dia jamaliah, budak comel tapi kasar, bawak virago 250 pegi keja.. masa tu gua masih berpunya, so kita orang cuma kawan2 biasa je, sekarang gua kembali solo tapi masih ada penghalang untuk usha dia...


sebab gua cuma pakai myvi putih sedangkan boifren dia ada sebijik skyline merah dan sebijik harley fatboy.

besi said...

bro....skyline? hmmm leh cuba gak tue..sbb myvi dvvt

kuntumz said...

yob, klo aku naik e5 ko nk follow aku tak???
eleh, tak heranlah pompuan naik x5...xder per yg menarik....

besi said...

jia........ko tak heran ....tapi aku heran(menarik)....heheheheh
tak ikut

kuntumz said...

amboi ko...asai tak mo ikut aku?aku pun pompuan gak??
yerlah, tau lah badn aku cam tong drum...tu yg ko tak nk ikut kan???
merajukk niii!!!

Vee Violet said...

Besi... Vee suka motor berkuasa besar tau. Tak pandai bawak tp nak try satu hari nanti. Kawasaki Ninja besar and berat sangat. ER6N je yang agak murah compare dengan yang lain and ringan... :)

besi said...

jia...heheheeh merajuk konon..



vee...tak pandai bawak? kena belajar cepat sbb lesan utk moto yg lebih 500cc kena test lain..vee kena lulus B full baru leh bawa motor besar....k

icham said...

follow blh yob, jgn smpi awek report polis kate ada org follow dh la... hehehe...

Nazatul shima said...

hahaha..sempat je usha awek time bwk motor..pandu berhemah..ish3..esok kompom die xde dh..risau ade org follow die dari blakang..;p

DrSam said...

ikut belakang awek yang naik ex5, ranggi cium bau asap aje lah...paling cun kalau awek tu tumpang naik ex5 sekali. Jimat gitu.

vidadarisakura said...

stalker.haha

besi said...

icham... tak la follow disini maknanya usha sikit2 je...


shima...tq sbb suruh hati2...usha sikit2 je..


dr sam....heheheh camno? berat la kalau ada org kat belakang tak leh cilok2 dah...

vivi....usha sikit2 je..stalker? teruk sgt tu