February 11, 2010

mengapai harapan

mood ...keciwa
kalah 2-1.....

dlm kekalutan nasib baik ada sinar
harapan.......sbb masih lagi number satu.
tapi selepas ini, jgn kalah2 lagi k..
leading satu point pun tetap champ gak...
kekalkan kedudukan itu.......

12 comments:

eddie dewanaga said...

never give up, never say die...

besi said...

bro....betul...tu

Pekerja Kontrak said...

rilek.... at least masih lagi kat atas ni... kalau MU naik itu yg xboleh...

besi said...

pekerja kontrak...hmmm betul tue

misz benida said...

yes!!!
haha

Vee Violet said...

chelsea....
no komen...
hihihi
=p'
nak support tak boleh bab nie...
=)

besi said...

misz benida.... NO


vee.... hmmm tak pe faham

vidadarisakura said...

jangan tekena badi liverpool sudah.haee

besi said...

vivi comel... tak kot....

icham said...

takpe yob, kali nie yerk, still number 1 aper...s

Vee Violet said...

besi - nak minta maaf nie...
vee letak hadiah besi dekat dlm drawer office lama sgt dah...
nak gi post office time lunch kdg2 tak sempat...
hari ni kalau sempat vee pos kan...
dah berkurun sgt hadiah tu dalam drawer office..
sorry sgt2 tau

besi said...

icham... ya betul tue...mesti dpt number satu balik...


vee.. hadiah? tq vee