February 5, 2010

khas

sekarang baca paper asyik cerita kat
mahkamah je...
begitu juga kalau tgk berita....asyik kes
itu je...........

sekarang nie ayat  can i ...... you? menjadi
bahan lawak dan gurauan........
dunia oh dunia...........               gambar hantu yg dah post dulu

selamat berhujung minggu semuanya........
dan selamat hari jumaat.

7 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

mana2 news heboh sal tue.
nak tak nak, kena layan juga.

sejauh mana kebenaran, dah susah nak jangka.

Nazatul shima said...

hehehe...mcm2 dh zaman skank..xley nk stop dh..haiya..

besi said...

LOL.... pasal kebenaran mls nak jangka2,,,


shima... nak tgk berita dan baca paper pun dah tak best.. tue yg layan cerita tv je

vidadarisakura said...

gambar hantu.hee


ke kain?

besi said...

vivi...hantu tue, betul

icham said...

yob, mcm org pakai telekung jer...

besi said...

icham...pic nie aku dah entry dulu.
pic akak kat opis aku yg bagi...
dia kata anak buah dia age umur 4 tahun...main handset dia... tersnap pic tue... dia tanya adik beradik dia yg lain..time budak kecik nie main handset sape pakai telekong...sorang pun kata mana ada...sbb time tu diorang semua tgh sembang2..........

dia sedar pic ni ada 2 jam selaps budak nie main... tak tau la pic apa tue