February 4, 2010

the good wife

hari khamis.....
hmmm sekarang hari khamis dah ada
citer best...chanel 702 astro..
citer pasal lawyer wanita yg terpaksa
menjadi lawyer semula akibat husbandnya
telah didapati bersalah dlm kes salahguna kuasa.
tajuk nya the good wife

aku mmg suka tgk citer lawyer2 ni.
tapi mmg best la...rugi kalau korang
tak tengok..mlm nie jgn lupa
semua tengok k............

15 comments:

kuntumz said...

pukul bapa citer ni yop??klo sblm kul 10 boleh lah layan, tpi klo kul 10 keatas, sory lah mmg tak leh layan kecuali mlm isnin, nk tgk awan dania...hihihihih....
yop, dulu2 cita2 ko nk jadik lawyer ker??

eddie dewanaga said...

ramai yg kurang minat dgn hallmark punya channel ni, but i love it... especiallly 'the army wives' dan 'er'

actress 'the good wife' ni juga berlakon 'er' kan..?

Nazatul shima said...

uih..citer ni..bez ke??ok,nti malam,try tengok..:D

besi said...

jia....ko suka gk awan dania ko dulu cita2 nak jadi pramugari ke?
suka tgk ngan cita2 adalah 2 perkara yg berbeza.......
citer dia kul ...alamak aku lupa la
tak kul 9-10 atau 10-11 tgk je la


bro...citer menang anugerah emmy tak silap aku la....tapi pelakon mmg semua org lam2 sikit...

shima... best la..cuba la tgk..

Vee Violet said...

suke tgk cite lawyer eh?
kalau gitu kena ngorat cik gula2 lah eh?
=)

besi said...

vee... suka tgk je..? tak lebih dari tue...so isu mengorat-ngorat tak timbul k........hehehheeh
vee serkap jarang ya........

LotsOfLove-Pearls said...

tak dapat den menontonnya..
huhu..

besi said...

lol...keje ke?

vidadarisakura said...

best ka?try la layan nanti.hee

besi said...

caya la vivi comel nak tgk cite ni...

IT'S Me N.a.N.a said...

Pukul baper besi??nk tgk jgk!!!

Vee Violet said...

hehehe...
gurau2 je besi...
=)
jgn mare... nanti kena jual... =)

besi said...

vee.... its ok, tau vee gurau2 je



nana...la kul 10 semalam la

icham said...

aku pun suke tgk citer ni, tp tak slalu dpt follow, byk sgt kekangannyer... hehehe...

besi said...

icham...busy betui hang...