June 17, 2010

bulat yg ajaib


semenjak world cup start.. aku semakin jarang
melihat berita2 tempatan...pasang tv tgk bola je..
ulangan ke berita ke semuanya aku tgk bola
rancangan tv  yg lain pun dah tengok...

so maklumat tentang dunia semakin kurang
kalau tau pun...malas nak mengkaji lebih..
sebab fokus kat bola...sahaja..skrg ni.

lepak ngan kawan2 cerita hanya bola sahaja
cerita lain jadi kurang menarik...

bola yg bulat memang mengawal dunia
hari ini........
Ajaib tak?

7 comments:

Cikgu ILi said...

RTM nak amik hak penyiaran sangat tapi....banyak game yg tak siar.Sian laki aku.hehe.

♥ Vee Violet ♥ said...

hehehe... vee focus pada tidur aje now...
tak cukup rest and tido...
=)

Anonymous said...

Itulah dinamakan bola,sampai stock exchange kat brazil pun merudum volume masa game brazil/n.korea. Kejatuhan index paling tinggi dlm tahun 2010, sebab ramai trader & investor tengok game dan tak buat trading.

British....ada peluang ke?

kuntumz said...

org yg minat bola mgkin akan jadik cam ko yop..tpi aku wlopun musim world cup, tpi life ttp sama....tdo awai dgn bdk masyam...

besi said...

ily.. suruh la zuki pasang astro

vee... busy keje ke vee? rehat2 la sikit k

anon.. diorang invest lain tu..

jia... ko cuba2 la tgk bola tu..
lain tak sama mcm liga M

eddie dewanaga said...

akak2 cleaner tempat gua dah stop gossip pasal artis dan mengumpat bos masing2...

diorang cerita pasal Spain kalah, pasal Robert Green terlepas bola, cerita pasal jersi diorang ketat2, cerita pasal mat Africa buah labuh ke lantai laa...


...tepuk dahi gua...!!!

besi said...

bro.. hehehehe gila2 bola. pesta ni memang menyeronokan