June 28, 2010

terima kekalahan


perlawanan yg hebat bagi pasukan german...
pemain2 muda german berjaya memengahkan
pasukan england.......

tahniah german....
the three lions cuba lagi next world cup..
tak de apa nak dikatakan lagi
german mmg main laju ..........

7 comments:

Anonymous said...

Germany bukannya hebat sangat, tapi England yang lemah. Kat EPL Rooney & Lampard hebat sangat tapi kat World Cup langsung tak skor gol.

Kita tengok nanti Germany lawan Argentina, siapa yang hebat?

Pasukan seperti Uruguay (Diego Forlan) & Ghana (Asamoah Gyan) bukannya hebat sangat tapi ada dua tiga pemain yang boleh diharapkan untuk menjadi wira. Ini yang takada kat team France/Italy/England.

besi said...

anon.. kalau gol lampard dikira
defence england tak la selalu naik keatas...

Anonymous said...

Biasalah permainan bolasepak, kadang referee pun mangkuk juga. FIFA yang harus disalahkan, sebab tak guna sitem canggih untuk selesaikan masalah gol2 controversy.

Tapi jangan lupa pada final 1966 England menang dgn Jerman gol controversy juga?

Kesimpulanya permaianan bolasepak kadang2 main cantik tak boleh skor, masalah juga. Nasib pun penting dlm permaianan bolasepak.

England memang gergasi dunia sebab, hebatnya EPL ! Menang World Cup sekali, EURO pun tak pernah.

BRAZIL ok gergasi dunia menang World Cup 5 kali. 2010 ?

LotsOfLove-Pearls said...

besi,
kecewa semalam coz TV1 xlive game.
sakit hati.
bila buat ulangan, dah xde hati nak nengok coz dah tahu Eng kalah.

*kat opis citer bola, saya senyap jek.

hehehe

besi said...

anon.. brazil, tahun nie lemah sikit... ngan holland mungkin kalah

lol.. tak pe..lama2 terasa kemeriahan world cup

Anonymous said...

kita tengok samba brazil dgn total football holland, siapa hebat?

besi said...

anon... dua2 team bukan team pilihan aku..so kena neutral je