September 1, 2009

lata

air terjun dari jauh....tepi highway
fokus dengan lebih dekat lagi......................
dah habis fokus.......mesti tinggi air terjun nie
view nie leh tgk kat lebuhraya plus dari arah kl ker ipoh.....
sebelum sampai R&R tapah.......
diorang cakap nama air terjun nie
lata kijang.....tapi aku tak berpeluang pegi lagi....
sape2 yg dah sampai story la best ke tak
air terjun nie

12 comments:

shi3la said...

haku dah pernah sampai...memanggg bessss....

besi said...

shiela...betul2 best ke? kena pegi nie

eiza in the house.. said...

besi
** bestnya air terjun tu besi..ko ambik pic, smbil bwk kete ke bro..bahaya tu..

DrSam said...

lata kinjang tu memang cantik! Kalau lalu hiway tu memang tak pernah miss lihat - terpesona!

besi said...

eiza....kete tak byk...perlahan2 je


dr sam...kena singgah la nanti

eddie dewanaga said...

kalau piknik, mesti bawak karipap sadin...!

IT'S Me N.a.N.a said...

Wahhh!! 2 hari lepas jalan kat sini. Tp, terpaksa fokus dekat road.. huhuhuu..
tp, kwn nana ckp best tempat nie..

besi orang perak yer?

besi said...

bro...lepas2 bulan puasa la kalau nak gi...mana maunya pegi waktu nie.....bro gua lebih suka karipap kentang lagi la...

nana...yup org perak...ingatkan nana dah sampai kat situ...

LotsOfLove-Pearls said...

wah..
memang best nengok.
sampai tak lagi..

besi said...

LOL...belum lagi la..

sis_nita said...

wahhh..
aku lom penah sampai situ.. tapi tmpt len penah laa..
tu.. air tejun gunung ledang..
pehhh.. mmg beh woooo..
sejukkkk jerr.. hmmm..

besi said...

sis_nita gunong ledang..kena pegi nie kot2 leh jumpa puteri kat sana hehehheheh