September 8, 2009

tak adil

minggu lepas liga2 utama dunia
sedang berehat.......kerana kebanyakan
player2 mereka berjuang utk negara masing2..
utk kelayakan piala dunia.....
dan akan beterusan pertengahan minggu ini.
player club pujaanku a.ka. Chelsea sedang
berjuang utk negara masing2.....
so tak leh la nak komen sgt sbb pasukan
pilihan utk world cup masih tiada lagi....
tengok semuanya......
pasal kelab chelsea yang telah dihukum oleh
FIFA...dengan melarang membeli player2 baru sehingga
tahun 2011 amat menyesakkan pihak pengurusan.....
apa salah chelsea dihukum sebegini.....
tak bayar gaji player ke? tak logik....
tak bagi bonus ke?...pelik2
apa salah chelsea?
masih lagi keliru.....? apa jenis bentuk
kesalahan yg dilakukan oleh chelsea
menyebabkab FIFA mengambil tindakkan drastik
sebegini.........semua sudah maklum waktu ini
player2 chelsea sudah berumur..........
bagaimana utk team chelsea utk sesi 2010/2011 akan datang?
FIFA TAK ADIL......................

11 comments:

vidadarisakura said...

no komen.hee

besi said...

vi...sedih ni

LotsOfLove-Pearls said...

Salam Besi..
LOL pun tak tahu nak komen aper..
ku hanya baca dan sedang menaip sekarang..
ku sokong besi jer erk..

hehe..

Jangan sedih2 besi..

sis_nita said...

udah lerr..

bebawak bertenang..

meh aku banjerr sate meh.. ke rojak buah ke.. tak pon jus mangga.. haa.. biar reda skett marah tu..

ekekekekeke!

eddie dewanaga said...

sebelum Hiddink blah Russia hari tu, dia ada bilang Abramovich benda ni, hampir setengah player akan naik umur jadi 3 series... Ballack, Anelka, Cech dan ramai lagi...

Ancelotti pun ada perhitungannya yg tersendiri... yg pasti musim ini, kita akan berjuang sehabis baik....

pasal larangan oleh Fifa, sila baca blog ini, beberapa penulisnya adalah hard fans Chelsea...

http://sokernet.blogspot.com/




.

besi said...

LOL...tq


Sis_nita...ok je...


bro...musim nie kira boleh fight lagi...tak tau la musim depan..berat tue bro

Vee Violet said...

Salam Besi...
Sihat ker?
Takmo sedih2 sangat ok... :)

DrSam said...

cerita biasa tu. Team yang kuat dan terer aje, mesti ada yang dengki.

besi said...

vee.. salam!!!selamat berpuasa..


dr sam...org putih pun main dengki2
ehheheheh

IT'S Me N.a.N.a said...

Sabor jer lar yer.
sudah menjadi kebiasaan..

(cheh, aku tak tahu aku tgh nak ckp aper?..) *_*

besi said...

nana...heheheh lawak tul kalau org pompuan komen pasal bola...