December 14, 2009

nak emas

hari ini, kita semua rakyat malaysia hendaklah menyokong pasukan B23 malaysia yang akan menentang pasukan loas dlm separuh ahkir sukan sea acara bola sepak....... untuk pengetahuan semua, kali terahkir pasukan malaysia' menang pingat emas dlm acara bola sepak dlm sukan' sea ialah pada tahun 1989...dah lama dah nie... harap harap tahun ini, pasukan kita mampu untuk mengapai pingat emas ... ucapan puji - pujian semasa mengalahkan pasukan siam, hendaklah disimpan dahulu, harus fokus kepada game hari ini....ingat emas sasaran kita. tak kira nak emas juga........... TAHNIAH MALAYSIA KE FINAL malaysia 3 loas 1 p/s: chelsea seri, tapi telah berjaya menjarakkan lagi kedudukan liga dgn 3 point dari 2 point sebelum ini, pelik tapi benar

11 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

besi,
sentiasa sokong negara Malaysia, negaraku yang permai..

gud luck kepada mereka.

*1989? dah lama hoooo..

Vee Violet said...

Hi Besi! Sihat hari nie/
yeesss.... kite mesti sokong negara kita...
MALAYSIA BOLEH!!! ^^

besi said...

LOL.....mmg dah lama , tak sabar ni


vee...sihat, betul tue kena beri semangat dengan team kita. insyallah budak2 tue leh bawa pingat emas

misz benida said...

xreti la nk komen2 sal game ni..
hukhukhuk..

iqbalsyarie said...

salam ziarah ke blog yg berseri-seri ini!

1st time komen!hehe

Malaysia menang dan chelsea seri.Dua-dua aku layan..yg penting tahun ni EPL jangan bagi kat MU sudah!

GhOsToNe said...

chaiyok2 msia!

miEz haNeM said...

tahniah malaysia!

dan tahniah besi sbab kamu hupdate entri!!

IT'S Me N.a.N.a said...

hi besi..besi sihat x? rindu nyer nak masuk sini. da lamer x masuk.. Nak msuk jer mesti x sempat. hihie..sorry tw..
besi, kita sebagai rakyat malaysia mestilah sokong negara kita sendiri. Jgn pandang rendah pada negara sendiri..

besi said...

misz benida...tak pe, pelan2 lama2 layan gak game nie..

iqbal...ko suka chelsea sila masuk dlm blog sindrom darah biru...khas utk peminat2 chelsea...

ghostone...kita belum dpt emas lagi
jln kesitu sudah ada....usaha lagi

cik gula2 sentiasa ceria, contoh penyokong malaysia yg bagus..caya la cik gula2,...

nana...sihat je, its ok nana ...mood happy sekarang nie
maklumla malaysia menang...

eddie dewanaga said...

Chelsea ingin berseri...


game khamis pagi juma Portsmouth takde live laa, tapi khamis petang kita sokong Harimau merabak Vietnam!!

besi said...

bro...ko pegi la promote kwn kita
miss jue(vee)kat blog sidrom darah biru..kot2 ramai peminat chelsea vote dia nanti....leh la kita bangga kwn kita dpt jadi miss soccer 2010...hehehe...tul tak bro?