December 28, 2009

seri

ya...chelsea seri tak pe mlm nie harap2 boleh menang pulak... kita nak beri tunjuk ajar kat team Mkayu macam mana nak menang ngan fulham mlm nie..........k tunggu dan lihat semua cerita pasal seri...nie... teringat pula pasal seri wajah.. bayangkanla jumpa kat opis hari2 macam biasa je la tgk.... tapi entah macam mana leh terjumpa pd waktu mlm....ui...memang berseri-seri habis... nampak bercahaya-cahaya.....memang menganggu tido ku betul la..........org pompuan memang nampak lain kalau kena cahaya bulan or lampu... nak nasihat kat anak2 gadis...jgn keluar mlm selalu...sbb korang mlm2 muka korang semuanya berseri-seri.....nampak lebih cantik la... nanti kena usha selalu lak.... kalau naik baik ok takut ada yg niat tak baik tu yg bahaya tue...........

12 comments:

miEz haNeM said...

hehhe:) SeRi...

ye ka para gadis malam2 harI nampa BERSERI??

besi ooo besi..
macam2

besi said...

cik gula2...betul, tak tipu mlm2 korang nampak berseri2...

afsal_8281 said...

ehem
besi suda dilamun cintakah??
bagus bagus bagus

besi said...

sal...? ehheheheheh

mAxx said...

awek ko ke? or sapa tu

besi said...

maxx...apa bendanya...? aku jumpa budak opis aku la...

besi said...

maxx...pic awek tue, artis

Vee Violet said...

besi... bab bola vee takmo komen lebih2 sebab vee team MU.... huhuhu...
hmm... mesti besi ade berkenan someone dekat office ni kan?
=)

besi said...

vee.....tak pe team lain its ok, hehehehe.

misz benida said...

aku suke mkn kuih seri pg..apsal muka aku xbrseri2..??
aku suke stdy bwak lmpu jln,tpi xde org brnti ngorat pon..xbsri2 pon???
haha

DrSam said...

betu le besi. Saya pun... kalau selalu sangat disinari cahaya bulan, taring pun boleh keluar :)

besi said...

misz benida...ko tak payah tunggu bawah lampu...sbb bwh matahari pun org dah usha......
betul2 nie

dr sam....heheheheeh keliwon tue