July 14, 2010

mencari


ingin menulis satu cerita.....
tengah mencari idea...

1.
2.
3.
4.

cepat siapa leh bagi idea..
tulis je apa2.......

10 comments:

miEz haNeM said...

ape kata tulis pasal 5 cita2 atau impian yg tak tercapai:)

Anonymous said...

isu politik, ekonomi, sosial hangat tempatan kan banyak untuk dikomen, tak berminat ke?

apa kata tulis tentang pejuang2 kemerdekaan malaya yang sebenar-benarnya?

tentang agama boleh, persiapan menhadapi ramadhan - hari ni dah 2sya'aban

♥ Vee Violet ♥ said...

vee pun takde idea lately besi.
entah kenapa

besi said...

cik gula2.... pasal cita2 dan impian dah tulis.. tapi tq gud idea..

anon.. semua gud idea.. ini nk tulis macam novel atau cerpen..
bukan tulisan mcm dlm blog..
tq idea yg menarik juga.

vee.. sama la kita vee, kena rehat kot dulu

meor-name-depan-ku said...

banyak jer idea.... nak plak Malaysia nak join venture ngan indon nak jadi host WC....ADUHAIIII

Anonymous said...

takan nak tulis novel/cerpen cinta?
tak macho lah bro!

ada berani, tulislah isu2 semasa?

pasal malaysia nak host world cup, biasalah malaysia kan BOLEH! ranking dunia 146, nak layak cara merit jangan harap, nak tunjuk muka juga kat world cup, apa lagi jadi tuanrumah je lah! selagi FAM tak berubah, jangan haraplah bola malaysia akan meriah!!!!!!

Cikgu ILi said...

Aku setuju dgn Miez Hanem!

eddie dewanaga said...

tulis pasal kerja2 lu seharian...

misz benida said...

aku pon.
huh,

besi said...

meor.. host world cup..? hehehe


ily.. impian?

eddie.. pasal keje? tak bestnya
hehehe apa2 pun tq bro

misz benida.. apanya? ehehhe

anon?... heheheh, host wc mmg lawak la