July 30, 2010

muda


imam muda......
sudah sampai kepenghujungnya
dua dua yang yang masuk final tu
memang dah boleh jadi imam pun..
gud luck utk mereka...

selamat hari jumaat dan
selamat berhujung minggu

p/s;hujung minggu ni apa nak wat..tak de
program la....

8 comments:

kuntumz said...

aku tak kisah sapa2 yg mng....sbb dua2 calon imam muda sama hebat...
syabas pd astro awani, buat program reality mcm nii...

yop, g tgk wayang or jenjalan mana2 sblm bulan posa tiba...nti posa cuti2 g masjid bykkan amal ibadat..hihihi

vidadarisakura said...

mau tengok la imam muda ni.hee

♥ Vee Violet ♥ said...

duduk rumah rehat sudah...
=)
enjoy your weekend besi...
=)

Anonymous said...

Imam Muda - tak pernah tengok pun, tapi program macam ini oklah drpd realiti show yang mengarut, melambak kat TV. Tahniah ASTRO, RTM@TV3 bila pulak?

Besi, kalau hujung minggu tak tahu nak buat apa2 jangan tidor je kat rumah? Pergi kat Perkim Kebangsaan kat Jln Ipoh sebelah Klinik Pusrawi ada program sempena Ramadhan. Free saja - siap bagi makan, semua dijemput hadir.

31/07/10 9.00am-4.30pm
Forum - Bengkel Ambang Ramadhan
1. Ust Ahmad Dasuki
2. Ust Mohd Farid Ravi Abdullah
3. Ust Kamaruddin Abdullah

01/08/10 8.30am-2.00pm
Forum Saudara Muslim
1. Ust Meeftah Anuar
2. Ust Omar Abdullah
3. Ust Dr. Ir. Mohd Fuad Yeoh Abdullah

Besi - Kebanyakkan panelis pada forum ini adalah - mereka2 yang kembali kepada Islam.

eddie dewanaga said...

JB ujan lebat... cuti bayar utang tido je laa...

besi said...

jia... ya la

vivi comel.. tgk dan ambil perhatian

vee ngan bro eddie.. dok umah pun best, rasanya mmg dok umah je

anon..gerakan subuh? tak nak promo ke..kat masjid wilayah

misz benida said...

studi la besi....
ape nk jdik la ngan bdk2 skrng..ish2..

hehehe

besi said...

misz benida... studi apa, dah tua la....