July 5, 2010

pelik


bukan sebab england dah kalah aku tak nak menulis pasal bola..
aku nak tunggu , menjelang final baru nak menulis tentang world cup ni.
so selagi belum final... tak de cite pasal bola....

isnin dan selasa ni aku kena attend kelas computer
heheheh... suka aku, leh rehat2 kejap.
rupanya banyak benda yg aku tak tau...
selama hari ni wat2 tau je.......
pelik2........

masa muda2 dulu tak nak belajar(mungkin ada ajar,tapi lupa kot)....
nasib baik free company hantar
tema kasih kenanga.............


p/s; jgn terpedaya dgn pic tu.. aku menyamar
sahaja. haram tak pandai main pun

13 comments:

vidadarisakura said...

haha.nasib baik x sempat pecaya. ;p

misz benida said...

aku kecewe sgt2 ngan england..huh.

besi said...

vivi comel... cekap

misz benida.. tak pe la, next world cup wat lain.. cool

Yern Ain said...

gaya sudah ada!

♥ Vee Violet ♥ said...

vee baru je rasa teruja nak tgk besi main drum one day...
tgk2 besi cakap menyamar aje..
huhuhu

besi said...

yern ain.. gaya je la...

eddie dewanaga said...

baru gua nak ajak jamming...

kuntumz said...

hehhehe...ayat ko tu mcm bagi jawapn pada sesorang jer??

btw, pandai yop berlakon main drum

besi said...

bro... tak pandai la main..

jia.. heheheh

LotsOfLove-Pearls said...

bola.. bola..

subuh tadi terlepas.
tido best lak..
hehe..

tapi subuh ni pasti i berjaga..

adeh..

besi said...

vee.. takpandai main la

lol.. mlm ni pun rasa nk tgk bola gak.. kena tunggu

misz benida said...

mr besi.

ni link bru sy ye.

http://cutetanpajelita.blogspot.com/

besi said...

ok,.. misz benida