July 27, 2010

mereka



artis, ahli politik, atlet negara dan org2 kenamaan adalah public figure
iaitu org yg dikenali oleh org awam.. oleh itu, perangai dan kelakuan
mestilah elok... kalau tidak wartawan akan menyediakan tempat
untuk anda didada2 ahkbar....... malu oiii semua org tahu..

apek .. kantoi
yassin pun kantoi

sudah2 la tu..... malu kat orang je

p/s: yg bukan public figure pun kena jaga kelakuan
jgn sembarono je...

4 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

besi,
nak buat cmner..
ader keinginan nak buat cenggitu...

kalau dorang org biasa, bukan public figure, xde org kisah kut.

tapi tulah.... manusia ni mcm2 ragam..
minta dijauhkan semuanya..

♥ Vee Violet ♥ said...

Owh...
orang tu yassin ye?
Hmm... tak buat silap... bukan manusia namanya tue...
tapi kalau buat silap dan 'tertangkap' still taknak berubah...
susahkan hidup sendiri...
semoga semua dapat hidup dgn happy...

besi said...

LOL.. kena hati2

vee.. entahla.. sbb masuk kat paper, kalau tak org tak heran pun
kena jaga2 tu la

Anonymous said...

Lumrah dunia artis begitulah dimana-mana - kaya-raya dan glamour. Yang beragama Islam pun perangai tak senonoh. Media pun satu hal cerita aris disensasikan, program hiburan melambak kat TV.

Remaja2 kat sini pun menjadikan artis sebagai ikon, ahli agama tidak dikenali.

Siapa yang perlu disalahkan?