March 2, 2009

masih mencuba

aku, sampai hari ini masih gagal lagi menghabiskan game nie.... entry yg dulu ada aku mintak tolong sape ada cheat game nie... tapi sorang pun tak tolong.... hari minggu ku, hanya didepan pc masih mencuba untuk menang games ni.. malam? sudah tidak malam lagi...... siang sudah tidak siang lagi.... hari minggu...rutin aku dah berubah disebabkan game ini.... tolongla....sape2 yg ada cheat game ni bagitaula.......................... ku masih mencuba...............

6 comments:

ab geldofg said...

aku tau....

besi said...

ab geldofg... bagi tau la

eiza in the house.. said...

best ker game nie..sygla za tak ada pc..

besi said...

eiza... games perang...tapi mmg leka...nak abiskan satu mission dia
sampai subuh la....
sbb tue main masa hari minggu je

eliza said...

cuma tengok buku manual...kalau tidak pun tekan F1..selamat mencuba..hehe

besi said...

eliza...mana la ada buku utk cheat games nie.... button f1? press for what?