March 31, 2009

wayang

minggu nie dah kira hampir 2 minggu'
aku tak tgk wayang....
dan aku tak tau sekarang nie cite apa yang best
kat panggung.....................
ada citer yang pecah panggung sekarang nie..?
harap2 hujung minggu nie tak la membosankan
sangat..........
p/s: kalau baizura cun nie punya lakonan
mesti gua pegi tgk la....ada ke filem dia lagi?

17 comments:

eliza said...

baizura lg? ala skali skala letak gmbar besi la pulak...hehe

besi said...

eliza...nak wat camne... awek nie mmg cun pun...tpaksa guna dia sebagai model....heheheh

eiza in the house.. said...

amboi besi..ada model blog lagi..bila mau ambik za lak jadi model nie..hehehe

vidadarisakura said...

baizura cakap nnda mahu belakun lagi..


neh.


kesian ko.
hehe

besi said...

eiza...send la pic..bila2 leh jadi model...heheheh

besi said...

vi.....alahai..negara kehilangan seorang pelokan yg berbakat dan cun

sis_nita said...

dah.. p amik pic akak letak jadik model lak.. blehhh..?

besi said...

sis_nita....boleh aje kak.ehhehe

LotsOfLove-Pearls said...

Talentime besh!

besi said...

LOL....citer tue ke? i rasanya mcm tak minat sgt citer arahan yasmin ahmad nie......

eddie dewanaga said...

gua layan astro punya movie...

pocong 2, pocong 3, tali pocong perawan... gila terkejut2 siot..!
benda2 mcm ni gua tak berani, tapi still gua nak tgk, mungkin sebab dulu gua penah jumpa kat tepi pokok pisang rumah sewa gua. berbanding dgn jenis2 hantu lain, pocong ni lebih dekat dgn masyarakat melayu tempat kita...

besi said...

bro eddie...kiranya bro nie minat
cite2 seram la...aku boleh je tgk tapi jemu la sbb teknik seram cite2 hantu sekarang nie macam cite korea ngan jepun je.......bosan la

T.u.Y.a said...

tak paham tol..laki aku pun dok tergila2kan si baizura nih..apakah itu??

besi said...

puan tuya....baizura nie berbakat..lagi pun tak de gosip2 yg tak baik ttg dia..kata orang clean la.......muka pun manis, ish tak leh cite lebih2 la...hehehehehh

Y E R N ain said...

baizura sms i smlm.

dia da retire.
tgl fazura sharifuddin.

besi said...

yern ain...ko ada number phone dia?
bagi la kat aku....aku nak main sms gak ngan dia....hehehehe

Y E R N ain said...

baizura ckp, dia alergik dgn besi. miahaha!