June 18, 2009

BLUR

tengok gambar nie tenang sikit.........
jom tengok sama2....

10 comments:

afsal_8281 said...

hai besi...
dulu suka tgk laut tenang dan damai je
selalu kalo time jiwa kaco suka berfantasi dok tepi laut, dgn angin sepoi2 bahasa diiringi kicauan burung...ahhh damainye

tp sejak kejadian tsunami da takut dah nak fantasi bagai...takutttt

sis_nita said...

kalo tengok secara live, lagikk tenang.. kanss.. ilang segala serabut kat otak..

nak promo blog kawan.. hehe!

http://myahanny.blogspot.com

besi said...

sal...tsunami, kadang2 je..masih fobia ke?....


sis_nita....nak tgk live jauh..tgk gambar je la

eiza in the house.. said...

jom2 eiza teman besi nak?..
eiza pun tgh blur semcm nie..
damai skit tgk gambo tu..
thanks :)

eddie dewanaga said...

gua pun time2 mata dah blur tgk skrin, selalu jenguk luar tingkap tgk pokok2 hijau dan amoi2 ofis lalu lalang...!!

afsal_8281 said...

seriously damn fobia besi
w/pun tak menghadapi situasi tu
tp amats fobia ok

besi said...

eiza...tgk gambar pun ok gak...


bro eddie...pokok2 hijau...tapi yg tak tahan tue amoi2 lalu..hehehe
itu mmg la....hehehehe


sal...ic...kena buang perlahan2 la

LotsOfLove-Pearls said...

tenang...
lebey2 lagi keadaan sekarang yg jerebu..

Precious said...

Ah ... dalam schedule n3 saya pun ada gambar pemandangan yg sangat saya suka. Tak lama lagik kuar ler. Jemput le ...

besi said...

precious...ok nanti saya visit kat blog awak...