May 15, 2009

angels & demons

citer nie dari lima bintang
leh bagi 3 sahaja la........
best lagi kalau citer terdahulu da"vinci code
tak tau nak komen macam mana....
klu dan teka tekinya senang sgt
tak begitu mencabar.
kata org, seperti yg dijangka.....
tak tau la..nie pendapat aku korang pegi tengok sendiri la.... nanti leh bagi tau best ke tak.....

15 comments:

Vee Violet said...

Vee tgk semalam...
=)
same mcm lover Vee cakap... "da vinci code lagi best"...
=)
Vee tak pernah tgk da vinci code so tak tau nak comment ape...
=)

sis_nita said...

akak lum tgk laa dik.. tapi rasanyerr mandi laut lagi beh kot.. dahh.. gi mandi laut ehh..

besi said...

vee... hmmm tak tgk citer yg first...terus tgk cite number 2...heheheh


sis_nita....mandi laut mmg best...akak oiii mana la leh terus pegi...mungkin bulan depan kot...heheheheh

a.b geldofg said...

kena tgk ni
ada sapa2 yg sudi temankan aku? (awek sahaja)

besi said...

bro ab...heheheheh

a.b geldofg said...

besi..ko lelakikan?....kalau ko pompuan jom!

LotsOfLove-Pearls said...

Tajuk mcm best jer..
huhu...

nnt aku lak nak ulas..
hehe..

afsal_8281 said...

hehehe...

no comment sbb tak suka gi tgk wayang pun...

cuma sekali dua je gi
1st cite i'm not single
2nd dunia baru the movie

tu je...he3X
msih taste cite melayu
tp cite melayu byk yg tak logik
dan tak masuk akal
boleh ke nak tido make up tebal mcm nak p soping!!

pastu keje kt salon spa Q je
leh dok umah mcm keje gaji ribu2...
hu3X
sungguh tak logika

besi said...

bro ab...apa yg ko marapik nie..
takkan tak tau aku nie jantan...


Lol...boleh la kita baca ulasan LOL nanti k..


sal...nama pun cite...mmg macam tue la...

berteromber said...

baca komen ni...rasanya terus malas la nak tengok... konpem novel lagi bagus..macam da vinci code la...baca novel dia lagi feel..

eddie dewanaga said...

dah berapa lama gua tak pegi tgk wayang...?

adoi...

besi said...

berteromber..........tgk dulu..jgn ikut org...


bro eddie...pelan2

afsal_8281 said...

he3X...
mmg la nama pun cite besi
tp make it real la sket kan

kalo cite cam bohsia tu korang
nak bagi real boleh lak adegan atas katil tu mcm betul2 real tp awat tang lain tak make it real!!

hii3X..
jgn marah r besi sekadar bagi pendapatan jek...

besi said...

sal...mana leh marah semua org ada pandangan masing2..

vidadarisakura said...

yg penting lama aku nda tengok wayang.
hahaha