May 18, 2009

bukit tinggi

hari minggu kena pegi bukit tinggi sebab ada program building high-performance team so dua hari kat sana..... aku sebelum nie tak penah pun pegi kiranya first time la tempat yg menarik dan sejuk la jugak... kalau nak pegi sana...tak leh lama2 sehari dua kira ok la sbb kat atas tue tak de apa2 sgt... tapi nice view la.......... tue yg menarik.... p/s: pic tak sempat nak upload nanti2 la

12 comments:

eiza in the house.. said...

salam besi,
nape tak dwload pic kata tu..nak tenok la..

eiza in the house.. said...

chop besi silap ayat

nak ckp "pic kat ctu"..sori eh..hehe

besi said...

eiza..tak sempat la...
aku snap pic view je

sis_nita said...

akak memula hengat bukit tinggi kat Klang.. heheheh! adoiyaii.. hengat kat selangor jerr ke aderr bukit tinggi kanss..

LotsOfLove-Pearls said...

nsk nengok pict..
huhu..

silakan upload yer..
hehehe..

eddie dewanaga said...

hehehe... situ bagus bawak bini pegi honeymoon... tunggu lu kawen je dulu. tak perlu pegi luar negeri.

besi said...

sis_nita..bukit tinggi klang heheheheh

LOL...nanti2 la k...

bro eddie...betul la...kat atas tue couple yg banyak lepak kat sana.....

afsal_8281 said...

kompius...blurrrrrr

Bean Jinai said...

Bkt tinggi tu ada satu pot haram, gua tau la dekat kampung gua tu..! gua slalu gak naek bkt tggi cari mangsa..*^@&!%

besi said...

afsal....blur? knp lak

bean jinai....? mangsa? apa lu cerita nie

a.b geldofg said...

aku tggu pic yg ko ambil
tntu cntik

besi said...

ab..bro agak2 la hehehe