May 8, 2009

panas

bumi semakin panas......... tengahari sekarang nie tak boleh nak lepak lama2......... cuaca panas di malaysia... sudah hampir menyamai dinegara africa... panasnya................ tapi tiba2 teringgat nie baru panas dunia.... panas kat sana...........macam mana la? minta ampun banyak2 la sebelum menutup mata

19 comments:

Vee Violet said...

Vee ada dapat photo matahari dari dekat (berapa km Vee lupa) Scary...
='(

GitaLaraPencinta said...

hai,

memalam pun panas walaupun hujan turun. panas tak terlawan..

TAPI..

panas kat SANA? tak terjangkau dek akal fikiran kita.

besi said...

vee...macam mana leh dpt?


hai gitalara....mmg tak tercapai dek akal kita...

Vee Violet said...

jap tau...
nanti Vee upload ok? =)

eddie dewanaga said...

kesan global warming ni akan bertambah teruk tahun demi tahun...

bumi semakin tua.

eddie dewanaga said...

vee violet,
blog vee tukar wajah ye...
gua nak comment tapi tak boleh la...
comment box tak kluar.

camana eh?

besi said...

vee...ya la betul cakap bro eddie
blog vee tak leh komen...


bro eddie....bumi semakin tua..manusia kena berubah nie

Vee Violet said...

Hi besi,
td blog Vee problem pas Vee download blog dr Pyzam.com. now temporarily guna template sama dgn LOL.
now da bole comment.
sowie tau...
=(

besi said...

vee...ok, no problema vee

Vee Violet said...

Vee dah delete email tu.
Besi leh tgk pic tu kat link ni ok..
=)
http://kanapinasona.blogspot.com/2008/05/matahari-dari-dekat.html

besi said...

vee..ok tq, vee..

afsal_8281 said...

panas..panas..panas

sume ni manusia pnye angkara juga
dan ini satu petunjuk dr DIA
bahawa dunia ni tak lama je lagi...

tp kenapa tak reti2 nak insaf ye
masih lagi lalai dibuai mimpi2 yg tah bila akan jd realiti atau tak...

kata2 ni ditujukan khas buat diri sendiri juga...

besi said...

sal.....setuju dengan sal

a.b geldofg said...

memang panas bro...ni aku tgh tkangkang tnpa baju hehehe

Y E R N ain said...

siyesly.sgt panas membahang.
huuu~

A a D i I ? said...

panas giler!

tapi

jgn jadik giler..

=)




ini semua ujian Tuhan....

eliza said...

panas...panas dalam...huhu..

besi said...

ab..panas betul nie

yern ain..ya la

Aadil...hai..sihat ya la panas

eliza...? apa yg dalm tue?

vidadarisakura said...

kalau pekara bikin panas tu ada kaitan dengan cuaca panas?
hehehe