August 24, 2009

PARAM

berbuka puasa di office minggu nie... maklumla aku keje...seminggu pagi seminggu petang.... so minggu nie berbuka puasa di office je... selalunya kami keluar beli makanan kat PARAM bukit bintang....boleh la....janji ada jual nasi kalau nak pegi kg baru tengok mood, malas nak jln jauh2......... kalau dah malas sgt pegi kedai mamak...........mamak pun sodap selamat berbuka ....ehhh lambat lagi heheheeh p/s: param....(pasar ramadhan)

11 comments:

eiza in the house.. said...

Salam ramadhan al-mubarak besi,
maaf andai eiza ada terkasar bahasa,
atau tersilap kata ya..


selamat berpuasa..buka ape ptg nie =)

sis_nita said...

mee grengg mamak mmg sedappp..

LotsOfLove-Pearls said...

hye besi..

ku ingat param tu pelaon tue...

Pasar Ramadan rupernya..

hehe..

selamat berbuka ptg nnt.

hehe

IT'S Me N.a.N.a said...

Param (pasar ramadhan)hiiee..
Param tue kan nama minyak sakit bontot adik nana dulu. Kelakar lar besi nie..

besi said...

eiza...salam ramadhan...ptg nie nasi campor la...

sis_nita...mee goreng lak? tadi kat blog dia tunjuk rojak buah..
selera nampak?

LOL...ringkas kan senang sebut...

nana...la...betul la...kita kat sini sebut param..semua tau..pasar ramadhan...hehehe serius tak tau lak ada nama minyak....

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

"alangkah sedihnya hatiku param param"

hahaha....

param ni pon boleh kn???

kih3...

=P

eddie dewanaga said...

dimana-mana saja asalkan halal dan sedap pada tekak kita, sekarang ni pun gua cuba kawal jumlah kalori, hehehe... dah tua-tua ni.

afsal_8281 said...

PARAM

seperti juga LOL pd mulanya ingatkan apa la param
bila diteliti btl2
oooo pasar ramadhan rupanye

semua benda nak dipendekkan
hiii3X

besi said...

gadis separuh bandar..awat nak sedih2 lak...param nie tempat yg ceria........


bro...wah bagusla...control makan..semoga berjaya bro..

sal...boleh la...apasalahnya..
kan kan kan

Yern Ain said...

bole plak pasar ramadhan jd PARAM.
pgl bazar sudah ;)

besi said...

yern ain...ok la tue