August 13, 2009

zzzzzzzzzzzzzzz

kenapa otak ini
menjadi beku
dan tiada apa yang
menarik untuk dicoretkan....
cuma terkejut sikit baca muka depan
metro hari ini..........
memang rasanya sekarang dah
akhir zaman........
tepuk dada tanya iman...bukan selera....
itu yg org selalu lupa..............

15 comments:

sis_nita said...

ada berita apa tu?
kongsi2 laa sket.. huhu!

teringat kata2 ustazah.. tanda2 akhir zaman.. ALLAH akan turunkan penyakit yang ganjil dan membawa maut dalam sekejapan..

besi said...

sis_nita...tgk la paper metro hari nie..mls nak komen la

afsal_8281 said...

tu la pasal besi
aku pun mengucap tgk berita muka depan metro

sedih ada
marah ada
geram lagi ada
semua perasaan bergabung menjadi satu

kenapa la umat akhir zaman ni ye
dah tak ada nilai harga diri
mcm da tak cukup lelaki/pompuan kt dunia ni
kaum sejenis gak yg dicari

sbb tu la adanya syurga dan neraka
adanya dosa dan pahala
kita manusia biasa
iman setipis kulit bawang
naik dan turun

sapa pun diri kita
IMAN tunjang utama
tepuk dada bukan lagi tanya selera
tp tepuk dada tanya IMAN
kalo tanya selera....itulah jadinye

nauzubillah
jgn anak cucu cicit kita esok jd mcm ni...

afsal_8281 said...

wah pjg lak komen aku
kali neh...
hiii3X

tu luahan hati seorang aku yg sedih dgn apa yg berlaku akhir2 zaman ni

mmg patut la ALLAH turunkan bala tsunami, virus babi, ribut taufan, tanah runtuh dan gempa bumi tuh...

pikir la sendiri...
bala tu kita yg cari sebenarnya

besi said...

sal...mmg panajang komen hang nie

sis_nita said...

dah baca..

jijik lak aku membacanyerr..

besi said...

sis_nita...manusia camtu la

eddie dewanaga said...

gua jarang baca metro...
tapi kisah lesbian party ni kat jb pun banyak sebab dulu2 gua ada ramai member2 jadi bartender kat club2.

LotsOfLove-Pearls said...

aku tak bukak g metro...
nak g buka ar...

hehe...

take ya time..
memang normal.. kadang turun naik emosi..

besi said...

bro...ya ke siap boleh wat party2 lagi ke..heheheh


LOL....emosi heheheh

Joe said...

Ya Allah.. Sesungguhnya bala yang Kau turunkan belum dapat lagi menginsafkan segelintir hamba-hambaMU.

semoga ALLAH mengampuni segala dosa2ku dan juga saudara2 seislamku.

besi said...

bro joe,....AMINnnnnnnnn

yoro okino said...

berita pasal aper nie??
hhuhu..nak tau gak..
dah lama xbaca paper nie..huhu

afsal_8281 said...

sorry ye besi aku komen pjg2 tu
mcm blog sendiri lak aku
lupa asal usul

ampunnn

kalo tak suka bgtau ye

besi said...

sal...its ok...no hal la...


yoro...isu..lambat la dia nie