August 14, 2009

sabtu

pada kebiasaanya aku tak kerja pada'
sabtu....sbb office open hanya sampai jumaat...
tapi........esok kena kerja...........sbb disaster recovery plan
nak siap sedia takut2 opis kena tutup pasal H1N1...kena
ada sistem back up la......itu yg esok kena testing tue....
malasnya...............Add Image
kwn2 yg cuti esok...enjoyed la...
selamat berhari minggu....
p/s: walaupun pic baizura nie dah tunjuk
tapi tak jemu pandang.....ehheheh

9 comments:

sis_nita said...

aku pon kena keje gak.. minggu depan aderr customer odit.. jadikk nak kena siapkan segala dokumen yang diperlukan. ntah2 ahad pon kena masuk opis gak..

epi weekend lerr bro.. :)

Joe said...

aku minggu ni mmg sabtu bekerja. minggu depan OFF. berselang seli. kadang2 aku malas kerja hari sabtu, aku apply leave je.

ok gak company yg tutup hari sabtu ni bro. dua hari boleh rehatkan minda sikit dari tekanan kerja.

eddie dewanaga said...

selamat berjuang di hujung minggu...!!!

Baizura dah lama gua tak dengar cerita, dia dah takmo berlakon lagi ye.

besi said...

sis_nita..happy weekend

bro joe....hari sabtu mmg lemah nak keje...tapi nak wat camne..kadang2 je


bro..ya la baizura dah tak berlakom

triple x malaya said...

aku keje tampa cuti..letih siut..

salam..

besi said...

x malaya...kalau keje tempat cuti..maknanya keje la...heheh

afsal_8281 said...

ujung minggu yg penat
tp best
yg tak best
pg ni lwt masuk keje
bangun lewat
huuuu3X

besi said...

sal...tak pe lewat sesekali kira ok la tue....ceria2 selalu

afsal_8281 said...

besi
boss tada leh la lambat sket
kalo ada uiiii
panassss