November 9, 2009

debaran terlerai

piala malaysia kelantan 1 N9 3 debaran terlerai dengan kemenangan N9 ke atas kelantan tahniah N9 dan kelantan cuba lagi tahun depan...jgn kecewa sgt k..cool je ehm ehm ehm... macam biasa...sbb game mlm tadi lewat sikit so pagi ni mata kurang sikit.... chelsea 1 Mkayu 0 chelsea terus unggul dipersada liga Mkayu ditendang ke tempat 3 oleh Arsenal chelsea chelsea chelsea

16 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Besi,
smlm LOL nengok chelsea and Mu beraksi.
Mcm lwk jer coz mcm LOL nengok drama jer.
xder perasaan.
Huhu..
Kwn2 lain siap jerit2..

ngeeee...

besi said...

LOL...tak de perasaan? ish ish ish
kena selami lagi perasaan tue...

Miss Izah Mohamed said...

layan gk piala mesia mlm tu..
tp dgn xde perasaan lgsg.. heheh

besi said...

miss izah...ehhehehe kena bina perasaan tue...cuba tengok lagi tau

eddie dewanaga said...

game final Piala Malaysia tercemar dengan onar dan sikap kurang ajar penyokong...

first time, gua tengok bola, ada bomba bertugas!

tapi game Super Sunday semalam, kita berjaya merabakkan impian sang setan merah dan jutaan peminat mereka.

besi said...

bro...penyokong..susah nak nak cakap apa...

chelsea mlm tadi main macam kurang sikit la...tapi tak pe kita menang..

IT'S Me N.a.N.a said...

benci dgr pasal penyokong kelatan fnatik sgt sampai main bakar-bakar pulak. Kesian cousin nana. Dier org kelantan tp motor n9. Takut nak pi tgk bola sbb takut motor kena pecah. Dasyat!

besi said...

nana...pasal penyokong tak leh nak kata apa....kenapa sepupu nana tak nak nai LRT kan senang...

apa2 pun bola sepak tetap sukan number satu...cuma penonton je yg tak number 1

miEz haNeM said...

N9 VS KELANTAN:)

gamat woo stadium:)

besi said...

cik gula2 minat bola rupanya...

DrSam said...

ini mesti banjir dipantai Timur punya pasal ni...

besi said...

dr sam..banjir pantai timur dah dijangka...tiap2 tahunkan

LotsOfLove-Pearls said...

besi,
a'ah memang mcm nengok cerita jek.
2 org kwn LOL tu mcm dah nak jerit tapi LOL selamba jek.

Cian betol tapi kalau Nicol mesti ku seorang teruja :)

besi said...

LOl...hehehehe hanya mampu tersenyum sahaja...

Vee Violet said...

Tidaaakkk... tidaaakkk... *meroyan*
hahahah

besi said...

vee....hehehehhehe