November 13, 2009

hujung minggu

musim hujan..... patutla disesetengah negeri banjir... kalau KL banjir lagi penat nasib baik la setakat ini semuanya selamat....... movie 2012 dah start semalam pegi 3 pangungg semuanya tiket habis.... nampaknya cite nie' ramai peminat.... ok..selamat berhujung minggu ... happy jumaat

14 comments:

sis_nita said...

smlm petang nak booking tiket online..

kul 7.00pm, 8.45pm dan 9.30pm fully booked..

besi said...

kena tengok minggu depan la
baru clear sikit...sekarang penuh je..runsing tgk ramai2 nie

sis...lewat sikit tak pe kot

LotsOfLove-Pearls said...

Happy weekend besi..
kwn lOL pegi tgo.
tu pun tiket 12am nie.

Memang sapu habis..

besi said...

lOL...kul 12.00 heheheheh tak sanggup nak menunggunya...

happy weekend

IT'S Me N.a.N.a said...

tapi besi dapat tgk x? adik nana boelh ckp mcm nie..
"nana, ustazah are (nama dia are) tak bagi tgk citer nie?"
"naper?"
"dier ckp kiter boleh terpengaruh dgn citer nie?? Berdosa pulak tue?"


nana diam jer. dosa pulak ustazah adik nana tue ckp. hishh..hishh..hish..

Vee Violet said...

selamat berhujung minggu...
=)
vee tak sempat nak tgk lagi cerita tue..
agak busy...
=)

besi said...

nana...tgk just as movie..je jgn percaya lak yg kiamat akan berlaku pada date tue....mmg la salah kalau kita percaya....itu je..
kena terangkan kat adik nana camtue la...k


vee...banyak masa lagi vee..dulukan yg mana penting ..
nanti gud luck tau....kami semua harap vee leh menang...
tak menang tak pe...sbb vee dah cubakan....gud luck tau

afsal_8281 said...

kt lenggong ni teruk banjir
3 hari berturut2 rumah penduduk sini masuk air
kesian la

selepas 20 tahun banjir kembali
20 tahun dulu air naik 10 kaki
yg 2 3 hari ni 5 kaki habis melepasi atap umah

kesian kan

besi said...

musim2 hujan nie macam itu la...
harap semua dpt bersabar...
aku dah call kampung tanya ada banjir ke? selamat...tahun nie tak de banjir.. Alhamdulillah

vidadarisakura said...

aku pun x sempat tengok lagi.ces

kurtlimi said...

aku pun xsempat tgk agi..semenjak dah kawin ni, susah btul ada masa nak kuar tgk wayang..
tggu seminggu dua lagi la, cari DVD pirate kat pasar malam..tgk kat umah ngan anak bini lagi best..
betul tak besi?

besi said...

vivi..cepat2 la..nanti semua org cite..heheheh

kurt limi...iyo la..

cik EPAL said...

dah lama tak pergi klcc ;)

besi said...

cik epal...klcc tak kemana...bila2 leh datangnya