July 16, 2009

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Harry Potter and the Half-Blood Prince
siri terbaru yang akan mula ditayangkan
di seluruh dunia pada hari ini.........
oleh sebab aku dari siri yang pertama sampai
yang ke lima dah tengok, maka hari minggu nie
kena tengok la, siri yang keenam nie.....
harap2 siri akan lebih menarik dari siri yang kelima...
sama2 kita tunggu..............

11 comments:

sis_nita said...

selamat menonton yerr..
aku suka harry potter gak..
cuma tak menonton kat panggung..
layan kat umah dengan sara wawa..

puteri2 aku tu suka citerr harry potter neh.. hari tu kat tv2 ada siarkan..

besi said...

sis_nita..yg baru nie kesinambungan
yg siarkan kat tv2...hari tue,

sis_nita said...

haaa..
woooo..
okeh2..
thanks 4 d information..

don't drink and watch movie.. hihi!

besi said...

sis..drink? heheheh...minta simpang la....bersih

LotsOfLove-Pearls said...

bilalah LoL berpeluang nak nengok nie..

isk..
isk..

hehe..

mesti lagi best citer dier.

sis_nita said...

alamakkk..!
aisehhh bro..
jgn laa..
aku bukan ckp minum menda tuhh..

maksud aku kalo nengok wayang jgn minum air apa2.. nnti tak konsentret..

waaaa.. sori ehhhhh... jgn mareee.. kita kawan kan kan kan..

besi said...

LOL....baru start je...banyak masa lagi....


sis_nita...no hal la....

eddie dewanaga said...

bro, sempena movie baru dia ni nak keluar, tv singapore channel 5 akan bikin harry potter punya bulan, sepanjang July, setiap sabtu ada siri dia dari first movie hingga yg kelima... gua suka betul siri2 fantasi ni, cuma bila time baca dia punya novel, tu jam dia punya mengantuk datang...!

besi said...

bro...membaca nagn menonton mmg la lain..hehehe..suruh baca novel dia pun gua malas.....ehheheeh

DaliaLiyana said...

ok..jom pakat ramai2 g...

besi said...

dalialiyana....salam...tapi kali nie citer harry potter nie kurang sikit la...aku mlm tadi dah tgk...aksi dia kurang mungkin kena tunggu siri number 7 kot....