July 6, 2009

maisarah

semalam tengok tv astro prima
pukul 10 mlm....tajuk telefilem tue maisarah
memang jarang tengok drama melayu
tapi semalam kena tgk ....sbb
drama tue shooting kat umah yg aku duduk
sekarang.....
hehehehe citenya tak best sgt tapi
nak tengok juga...sbb lokasinya la...
hehehehe
sokong la drama tempatan...
p/s...pic nie dah tunjuk dulu....
hehehe hero dan heroin bergambar ngan
kami...heheeh

15 comments:

eddie dewanaga said...

yup, lu ada cerita dulu, dah tayang ye, nanti gua tunggu!

Miss Izah Mohamed said...

wah.. tumpang glemer ye..
dia xambik u jd xtra ke??
mane tau tuk scene tukang potong rumput ke.. hehehe
JK

besi said...

bro eddie...mlm tadi la dah tayang
kul 10 mlm...tak tau la kalau ada ulangan...


miss izah... extra...tak minat berlakon la...

sis_nita said...

tak tgk arrr..
tapi nnti mesti astro akan wat ulang tayang..

berkali-kali..

dan berkali-kali gakk laa ko akan menonton citerr tuhh..

hehehe!

besi said...

sis_nita...kita dah tgk sekali dah la...hehehehehe

vidadarisakura said...

haha.
jadi artis tetiba ni.kihkihkih

LotsOfLove-Pearls said...

syamsul hensem tapi tak suka panas baran dier..

dan aku rasa aku komen cenggini jugak time pict ni publised dulu..
hehe..

sila bulatkan yg mana besi....
hahhaa..

Yern Ain said...

crita psl apa?

besi said...

vi...bergambar ngan artis je..

yern ain...cerita tipkal drama melayu...cite biasa2 je..

LOL...aik...dulu dah tunjuk yg mana satu besikan...

afsal_8281 said...

wah besi jd glamor
umah besi pun glamor
bilik besi??
hehhehe

besi said...

sal...tgk je...pengalaman..tgk org berlakon...itu je...glamor? apa tue?

afsal_8281 said...

glamor pun tak tau ke
aku eja silap pun tak tau ke
glamour la...famous...
adess

besi said...

sal...tau arr...tapi saje je...
maknanya aku tak suka la galmour2 nie
heheheheh

eddie dewanaga said...

bro, dah tengok semalam... channel prima 12-2am... (sementara gua tunggu MJ punya memorial.

rumah lu yg ada kedai depan dia ye...

besi said...

bro..betul la tue...tapi itu umah sewa je..hehhehe