July 27, 2009

samar

hari minggu tanpa bola memang menyesakkan...
liga super pun sudah berakhir.......
rasanya semua org dah tahu sape menang...
lepas nie kita masuk dalam saingan liga Piala Malaysia...
selamat berjaya kepada semua pasukan nanti....
tapi aku macam biasa la....tetap sokong pasukan YOB...
BPL...or EPL....akan mula pada bulan depan.....
tak sabar rasanya nak menonton...
nak tengok pasukan mana yang boleh muncul juara...
dan adakah team kaya baru MC mampu memecahkan
dominasi BIG FOUR......
semuanya menarik perhatian........
tapi aku tetap macam biasa....BLUE team menjadi pujaan hatiku
CHELSEA CHELSEA CHELSEA.........
tapi ada berita yang kurang enak..... astro akan
menaikan harga untuk pelangan2 yang mengambil
pakej sukan...... penat la camnie....astro tanpa chanel
sport lebih baik tak de astro...
peminat2 bola...mesti tension sikit nie......
kena setting balik pakej2 yg dia sediakan nie...

16 comments:

sis_nita said...

merah kuning lambang kebanggaan..
selangor merancang kejayaan..

oppsss.. ternyanyi lak.. hehe!

ha'ah laaa.. dengarnyerr naik laa..

ntahapa2laa astro nehh.. tak kayerr2 lagikk kot.. huhu!

besi said...

sis_nita...tahniah..tapi piala Malaysia belum tentu lagi....
tu la..pasai apa dia naikkan harga..pelik la diorang nie

eiza in the house.. said...

salam besi..kabare =)

besi said...

salam..eiza..khabar baik...

LotsOfLove-Pearls said...

happy monday....

xder bola boleh rehat dan tdo..

huhu...

cheers!

besi said...

LOL...tido..hehehe dah tak larat nak tido nie...hehehe cheers LOL..

joegrimjow said...

liverpooollll

besi said...

joe....hehehehe tak leh pegi jauh..
tapi kena ucap gud luck juga la..

eddie dewanaga said...

memang naik bro... kalau tak silap, naik 20 ringgit kot... angin betul gua. buah ati suruh terminate je account... bila bola, dia suruh tgk rumah dia... bengong!

tgh2 malam tu...!!!


itu hint dia ajak kawen tu... adoi!

Miss Izah Mohamed said...

lepas ni tgk result kt paper jelaa.. xyah laa tgk tibi klu xsggup nk bayar lebih skit.. haha

astro tau futbol fans ramai, so dorang nekkan laa rege tu..
klu fanatik mest sggp bayor tu..
kejor yob kejor.. ahhaa

Vee Violet said...

Besi,
Puas cari alamat yang besi kasi hari tu... tp takde...
kat office - it convert lotus notes ke outlook so byk email hilang (Vee save alamat besi dalam email office)
kasi eh?
Nak pos hadiah tak pos2 lagie...
=)

besi said...

bro eddie...heheheeh alasan nak tgk bola kat umah buat hati la tue
heheheh.....kawen je senang ada satu astro je....


miss izah...kena tgk gak..tapi kena korbankan salah satu pakej dia la.....ada caranya....

vee....hai lama tak dengar cite..
hilang? vee tak pe la...ala tak kisah la hadiah tue...jawab ari tue saja suka2 je...cool je

Joe said...

salam bro.

tak salah aku espn ditambah caj sebanyak rm12. alasannya kos pentadbiran dah naik.

kita gak yang kena tanggung kos diaorang kiranya tu :)

besi said...

bro joe...betul la... surat kata dah naik pun dah sampai...
sape lagi kena tanggung kalau bukan pengguna.....

tapi yg lawaknya....bayaran utk chanel sport nie, katanya...malaysia negara yg paling rendah, berbanding dngn negara lain....heheheh alasan nie mcm biasa dengar la...

Anonymous said...

vee dah beli la...
cepat kasi. tanak kasi nanti vee majuk...
='(

besi said...

vee...dah bagi kat blog vee..