July 2, 2009

mana bolanya....

sejak musim bola tengah berehat nie hari minggu aku dalam kehambaran.... kalau tidak...mesti mengadap tv tgk bola tapi sekarang mati kutu........ bila la epl nie nak start balik........... bosan nie...................... team chelsea macam kurang berbelanja untuk menghadapi musim baru nie.... sekarang semua tertumpu kepada liga sepanyol aka la liga..... real madrid musim nie banyak buang duit...beli player2 star.......... apa2 pun chelsea ko tetap dihati......

12 comments:

eddie dewanaga said...

that's the spirit bro... hahaha, chelsea tgh touring all over USA untuk friendly... tentang players transfer deal, blom ada noktah lagi.

latest, karim benzema pun turut join real madras utk next season...

eh, silap... real madrid!

besi said...

bro...karim benzema pun masuk madrid...? abis la semua pegi la liga mcm nie

sis_nita said...

errr..

selangor laa ni pendahulu liga..

sekian.. macehh yerr..

besi said...

sis_nita...heheheh itu liga super

eiza in the house.. said...

semlm dengar dekat hot.fm..
jawa rangers ckp msia buat persedian utk lawan persahabtan ngan MU hanya satu bulan tapi Mu buat persedian sepanjang tahun..wow teror msia nie weii..

besi said...

eiza...pasal Mkayu tak ambil port la...hehehehehhehehe

DrSam said...

ooo...baru tahu macamana nak matikan kutu.

Go Chelsea Go!

besi said...

dr sam...heheheeh tgk bola kutu pun boleh lari.....

Miss Izah Mohamed said...

slalunye tgk bola temankan member je.. klu x, xdelaa nk p tgk sesaje cmtu.. xminat.. hihi

besi said...

miss izah...ada member minat bola jugak ke...ehheheh..best tgk bola nie...

Miss Izah Mohamed said...

aah.. i ade 2org kwn yg mmg fanatik gila..sorg minat gilew Chelsea n sorang lg Liverpool.. then i la yg jd meneman dorang.. i tukang tido kt tengah2 dorang.. wahahha

besi said...

miss izah...hehehehe ada ke tido bila tengah tgk bola...heheheh
lucu la...