October 5, 2009

akhirnya sempurna

tiada baris dapat kugambarkan kegembiraan ini.... ya....orang dah bagi tau dah chelsea memang bagus......... tak percaya..kan dah menang 2-0 mlm tadi.... liverpool 0 chelsea 2

9 comments:

sis_nita said...

yerlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

joe pon sangat BONGKAK ngan kemenangan Chelsea itewwww..

kita tak rasa apa2 ponnnnnnn..!

eddie dewanaga said...

Dua-dua gol oleh player Perancis, Florent Malouda dan Abdul Salam Bilal(Nicolas Anelka) menunjukkan yang musim ini, kita serious dalam perebutan juara liga dan juara Eropah.

Keep the blue flag flying high and hear them roar...!!!

besi said...

sis_nita...biarla kami penyokong2 chelsea meraikan kemenangan ini...
dengan sedikit kesombongan hehehehehehheheh


eddie....epl ngan champions league' harapan new manager

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Besi,
Lagi update daripada besi..

Thanks..

besi said...

LOL...budak opis lol semua pompuan ke? tak de yg citer pasal bola ke?

Joe said...

gol pertama aku kejut nita. Dia wat bodoh lagi tu.

gol kedua nita lak tiba2 off tv. BOLEH?

hehehe! tak dapat terima kenyataan betul kaum wanita ni.

LotsOfLove-Pearls said...

Budak opis LOL laki2 semua tapi dorang nengok computer siang mlm..

org IT lah katakan...

lagipun dorang kaki bangku..

Hmmm..
Tak minat sukan..

*LOL juga heran.

miEz haNeM said...

besi:)

miez pun suke chelsea gak:)

besi said...

joe ...ehehehhe apa yg penting masih lagi number satu..

LOL..kalau camtue tak dapat nak deen nak nolonnya....

miez...bagus la...leh jadi geng chelsea...