October 8, 2009

bola kita

minggu nie rasanya epl cuti kot? sebab paper asyik citer pasal kelayakkan world cup je... maknanya minggu ni boleh la aku pegi stadium utk menonton liga tempatan..... kebetulan lak kat stadium cheras sabtu nie team KL vs Perak.... maknaya boleh la tengok..... apa lagi...penyokong2 team2 lain boleh la ke stadium dimana team anda beraksi hujung minggu nie... p/s: kejor yob kejor kejor sampai dema tumpo...

15 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

memang pencinta bola ar besi..

besi said...

apa lagi hiburan yg ada LOL...
bola je la...

IT'S Me N.a.N.a said...

hihieee..kejor yob kejor..

besi said...

nana.....minat ke bola? hehehe

eddie dewanaga said...

EPL cuti.. 17hb baru start balik Chelsea menentang Aston Villa.

Liga tempatan masih belum muram, jom kita tengok sapa yg menuju separuh akhir Piala Malaysia!

sis_nita said...

selangor menewaskan sabah..

bakal menewaskan semua..

ahakz..

opsss..

x mo RIAKKK..

besi said...

bro tq for the info...17 hb baru start balik...hmmm ...ok la leh layan bola malaysia minggu ni

besi said...

sis...iyo la..selangor tahun nie begitu menjadi jadi...hebatnya..
harap2 malaysia cup nie ada la team yg leh sekat...hehehehhe

Bella Vee said...

hi besi...
so sokong perak ke KL nie?
:)

besi said...

vee....mesti la sokong perak...
penyokong team yob nie

Bella Vee said...

hahaha... ok...
besi, bab buat cerita lain dari tema cinta tu,vee tau besi mesti suka pasal bola...
ok nanti vee akan wat research pasal bola and minta bf vee cite then vee try buat k...
:)
cerpen vee yang baru tu, ok tak?

besi said...

vee...ok seronok baca....mmg budak2 opis suka main email2kan...tue yg ada sangkut

Bella Vee said...

psssssttt.... besi, itu actually kisah vee... hahahah!
tapi cinin hari pertunangan dgn cincin perkahwinan tak dapat lagi...
tralala....

IT'S Me N.a.N.a said...

minat2 cenggitu lar. Tp, bila tgk bola poyo2 pakai baju chelsea.hikk.hikk..sedangkan nana tak tahu sokong maner??
weee...lalal..~

besi said...

vee...pecah rahsia...hehhe its ok
sikit hari lagi dapat la cincin tue....


nana...tak pe yg penting enjoyed the games.....sokong team mana2 pun sama je k...