October 30, 2009

seminar

gelora parti melayu kedua terbesar khabarnya sudah reda..... hasil mesyuarat khas pada 2 hari lepas.. perjumpaan pemimpin2 tertinggi parti tersebut telah merumuskan utk mengadakan seminar memperkasakan parti di taman melewar.. pada 7hb november khabarnya....... selamat berseminar..... hari ini hari jumaat... esok cuti..............bestnya selamat berhujung minggu semua.... p/s:cite politik sikit...sorry ya blog aku ada header baru vee yg tolong buatkan... tq vee

12 comments:

vidadarisakura said...

yay!selamat bercuti.hee

besi said...

vivi..tahniah ya....baru lepas konvo

eiza in the house.. said...

happy weekend besi..:)

Vee Violet said...

hehehe... kalau politik vee kurang sikit...
selamat berhujung minggu... =)
besi, vee dah buat lagi satu, ade dekat blog vee... besi tengok la yang mane sesuai okay?
yang baru tu lebih fit untuk header rasanya...
=)
hope besi tak kisah

besi said...

eiza..happy weekend..jugak utk kamu

vee..susah2 je...nanti kita tengok k....tq vee...

eddie dewanaga said...

internal conflicts ni common untuk organisasi... takde yg perfect.

besi said...

bro eddie...itu la..kena kerap jumpa baru clear kot....

LotsOfLove-Pearls said...

besi,
salam jumaat.
citer politik tak kisah.
kalau besi nak citer, citer je pe2..
hehe..

Layaan jer..

besi said...

LOL....hehehehe ni la asyik tgk berita je........

Anonymous said...

Aku harap PAS akan dapat mengambil alih daripada UMNO sebagai parti terbesar melayu.Aku bukan anti UMNO, cuma aku agak kecewa dengan situasi orang melayu sekarang, makin hari makin parah..dan aku lihat UMNO tiada tindakan apa2..masing sibuk berpolitik, kejar pangkat, kuasa..anak2 luar nikah bangsa melayu bersepah-sepah dibuang merata-rata.Penah dengar menteri2 UMNO risau pasal benda ni.Tunggulah bala dari tuhan..

UMNO akan pupus jua nanti

eliza said...

ok selamat brcuti..selamat2 smuanya.. =)

besi said...

eliza...selamat bercuti


anon....kalau pas nak ganti umno..
tunjukkan kemampuan mereka...
jgn salahkan rakyat jika rakayt tidak pangkah mereka....