October 19, 2009

open house

pergi open house anjuran parti melayu kedua terbesar semalam... oleh sebab taman melewar dekat ngan umah dapat la makan free raya dah nak abis dah nie....

11 comments:

eddie dewanaga said...

yup.. Syawal dah sampai ke penghujung... besok last kan?

Taman Melewar merupakan markas tarbiyah area Klang Valley, betul kan bro?

besi said...

eddie...ya la kot...
dekat ngan area umah gua duduk sekarang nie.....

LotsOfLove-Pearls said...

besi,
makan free memang best..

eh, ader org2 'besar' ar..

hehhee...

besi said...

LOL...nama pun open house...
aku makan je....
semalam lepas kat taman melewar
pegi kat tasik titiwangsa lak, menteri wilayah buat open house utk hari raya dan depavali....
hehehehe dtg makan je

Ras Raka said...

Aiseyy..yop.

Ini orang Unity government ni...

besi said...

ras kaka...unity govt apabendanya......

sape yg menang dia la yg perintah...itu je...

BN dgn PR tue dah unity dah

sis_nita said...

mesra sungguh..

suka nengok gambar2 tuhh..

:)

DrSam said...

Open house - kita merayakan dengan hati terbuka.

besi said...

sis_nita....lain kali leh la datang sini...


dr sam....ya2 betul tu

eiza in the house.. said...

wah bestnya dpt makan besar masa last syawal..tak kira lah sapa yg buat janji makan free..yer tak :)

besi said...

eiza...makan2 je