October 29, 2009

sa....jak

gelombang hidup Hening pagi dicemari Dicemari jangan hati budi Budi yang baik kekal dihati Hati yang sepi jgn diakli Gelombang hidup perlu ditempuh Ditempuh bersama azam yg kukuh Kukuh iman wajib dipatuh Dipatuh bersama amalan yg ampuh Sinar bahagia sinar harapan Harapan digarap dengan mampan Mampan tingkah mampan kelakuan Kelakuan umat cerminan iman Disana sini orang bercerita Bercerita tentang derita Derita muncul tidak mengenal usia Usia muda jangan dipersia.. p/s: pagi nie idea kurang nak tulis sbb tue buat sajak....

19 comments:

Vee Violet said...

Besi karang sendiri?
Waaahhh... pandainye... Vee tak pandai bersajak nie...

besi said...

vee...ehheheheh boring2 vee

LotsOfLove-Pearls said...

Besi,
Wah..
creativenya besi..

berbakat dalam penulisan sajak..

sajak utk santapan minda..

hidup mesti ditempuhi.

besi said...

LOL...camne mimpi ok? ehehehheeheh

sis_nita said...

amboi cik besi..

laa ni dah pandai tu wat sajak..

urmmm..

nice..

besi said...

sis....ish2 jgn la pangil cik...
heheheheh lain rasanya

eddie dewanaga said...

biasanya yg berjiwa halus ni orang halus.

gaya penulisan, memang kreatif dan berbakat... nice job!


awal pagi tadi kita sudah titik Bolton Wanderers 4-0.

besi said...

bro....hheheehehehe org halus budak opis gelak ....haram tak halus pun diorang cakap....

bro...knp carling cup guna player utama....hujung minggu nie..dah letih...kam mid week nanti ada champions league....berat tue

IT'S Me N.a.N.a said...

Jika kamu orang yang baik,
Temanmu pasti yang terbaik,
Jika membantu cuba lah jadi
yang terbaik,
Kerana yang terbaik itu hanya ada pada diri kamu sendiri.

upss! besi nie bukan sajak kan? nana pakai hentam jer berayat..hehehhh...

besi said...

nana.........leh je tue....

Yern Ain said...

cantik header ;p

DrSam said...

sajak meninggalkan jejak ni bro. Ada gaya.

besi said...

yern ain....header vee violet bagi...hehehehe

dr sam....suka2 je tulis nie

Vee Violet said...

besi... vee nak create header untuk besi boleh tak?
kalau besi tak suka besi abaikan je...
=)

besi said...

vee...boleh nanti kita ambil..
vee..kita tak leh komen kat blog vee kalau kat opis(pc) tak tau knp...

Vee Violet said...

thanks... =)
vee letak kat blog now ok...
hmm... nape takleh komen eh?
peliknye...

besi said...

vee ....nanti kita ambil k..tq tau

tak leh komen mungkin sbb pc kat opis ni kot..entah la

Vee Violet said...

ok ke tak besi?
macam tak cukup ngam2 dekat box tu kan?
vee nak kuar office jap...
ade lunch appointment kat shangri-la...
anything vee edit header tu ak...
=)

besi said...

tq sekali lagi vee..
its ok...selamat lunch...bye