October 26, 2009

apa cer?

hari nie lemah sikit..... kepala berat, mungkin mengantok.. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz happy monday semua... p/s: chelsea lead balik BPL.....chelsea chelsea chelsea

12 comments:

eddie dewanaga said...

only the greatest lead the way...

rabu malam kita main dgn bolton wanderers untuk carling cup!

besi said...

ic....tq d info bro...
harap2 leh menuju puncak lagi...

LotsOfLove-Pearls said...

Besi,
HAppy monday..

semangatlah sikit..

hehe..

besi said...

LOL....ya la tgh coba nie

Vee Violet said...

happy monday besi...
hmm... vee pun mengantuk sangat... abtu dan ahad hari tu buat part time dekat sepang...
9 pagi sampai 6 petang berdiri dekat panas...hihihi...
hari ni sangat penat dan mengantuk... semalam tengok bola pun, lepas torres score gol yg pertama vee tertidur.. hihihi

besi said...

vee.. tak sedih ke...team vee kalah,? sepang ya la moto gp...
best ke?

Vee Violet said...

sedih?
now masih penat so tak sempat nak sedih lagi... hahaha...
tapi tadi pagi vee dapat email dari bf vee yg merupakan peminat liverpool...
hihihi...
panas je hati ni... huhuhu

besi said...

vee...la camne korang team tak sama nie?..heheehhe

sis_nita said...

tahniah chelsea..

aku pon suka chelsea menang sbb team yg aku sokong pon menang..

hehehe!

besi said...

sis_nita....tapi team tue kalah ngan chelsea kan

Vee Violet said...

hahaha...
takleh nak watpe besi...
memang ditakdirkan kitorg selalu bergaduh mempertahankan pasukan masing2...hahaha

IT'S Me N.a.N.a said...

besi..still penat lagi ker? hari nie kan selasa. Sure dah ok kan?? have a nice day dear!