January 21, 2010

berubah

gemuk sekarang ni....... kena wat sesuatu nie...

16 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

besi,
silalah buat sesuatu.
hehehe..

besi said...

tgk ...big loser asia kot

Muhamad Rosli said...

apa ada hal gemuk...
kurus, hensem, bila dah tua tiada gunanya. Semua kerepot.

Yang penting sihat, berilmu dan jadi orang baik-baik
betul tak yop?

besi said...

hehehee suka aku ........
kuat la lee........

tapi setuju ngan hang

Vee Violet said...

exercise! exercise! exersice!
=)
Meh Vee jadi pakar pemakanan besi...

besi said...

vee... diet makanan tak leh la..
tapi exercise boleh...
lapar langsung tak leh nak wat keje
hehehehe

kuntumz said...

yob, 1ari nti aku akan updated blog aku yg isinya sm cam ko ni gak tpi version aku lah...hiihihi

ko blum kawen dah berkembang, nti dah kawen ko lagilah akan berkembang...cam abi aku...semakin membesar cam johan terutamnya tang perut..pndai tak bini dia jaga??hehhehe

besi said...

jia...ko mmg pandai jaga abi hang
heheheheh...betul ke hang cekap masak nie?heheheh

misz benida said...

hmmm,,jom g london weight mngement..haha

besi said...

misz benida....awak la orgnya
cadangan mmg best...

tapi cadangan je la
hehehe

kuntumz said...

aku trak terror mask sgt...tpi boleh lah...tak pandi msk pun abi aku dh membeso, ni klo aku tau msk konfem makin membeso...
yob, cepat g join program dr rozmey..hihihi

besi said...

aku sekarang sabtu ngan ahad
mesti jogging........
2 bulan cukup kot

LotsOfLove-Pearls said...

..saya sedia temankan jogging kat tasik shah alam.
huhu..

besi said...

LOL...shah alam jauh..
tasik titiwangsa la...

IT'S Me N.a.N.a said...

Biar lah gemuk besi. Comel..Gemuk sihat x per k. Jgn gemuk x sihat nnti susah kami nie..hihie...

besi said...

tul tue nana.....yg penting kesihatan...tapikan org gemuk yg byk penyakit.........fakta nie