January 29, 2010

diner

malam ini ada diner di royal chulan hotel
office diner....
tengok temanya gempak je..retro 1970an..
heheheh aku gelak je...
budak2 opis aku ada yg dah bersemangat dah
hehehehehe........siap tempah2 baju lagi..
aku? hambar sikit...tak pandai sgt dlm majlis2 sosial
macam nie.........so aku pakai je baju biasa je...
diorang cakap ikut tema? malas aku...
apa yg penting mlm karang aku nak makan je...
heheheheh

layan je

9 comments:

Vee Violet said...

alaaa.... kalau vee keje dengan besi - vee dah bawa besi pilih baju.
besi tak nak?
vee paksa jugak. hihihi

kuntumz said...

yob, tu dah der org sudi nk regek kan ko tu..per lgi???
ko ni tau nk mkn jer..mn tak kembang??hehhehe...

besi said...

vee... tak biasa la ...tapi makan mmg suka heheheheh..

kuntumz...apa bendanya? dah namanya diner... makan la

icham said...

last year pun opis aku buat tema retro... mula2 dorg kate malas nk ikut tema... bile pegi, smua over... yg bertudung, tudung pun terbang.. yg lelaki, siap rambut palsu lagi...
aper2pun selamat menjamu selera...

LotsOfLove-Pearls said...

..upload ar pict.
nak tengok retro tu..
huhu..

eddie dewanaga said...

lu memang sama kepala dgn gua, bro... leceh betul nak dress up ni.

vidadarisakura said...

yg penting makan.hee

besi said...

LOL...esok2 kita upload

bro...heheheh

vivi comel...tul tue yg penting makan

DrSam said...

amacam... John Travolta pun orait juga tu.