January 28, 2010

pelik

pelik la...blog aku nak upload gambar dah tak leh sbb kat kolum new post selalunya ada menatang kat atas yg add image or add video sekarang ni kosong je tak best kalau entry tak gambar... sape tau? camne nak ada balik....

10 comments:

Vee Violet said...

besi...
sorrylah sebab vee tak dapat tolong...
=(

besi said...

vee.. tak pe..its ok

kuntumz said...

ntah lah, aku nya ok jer...tpi smlm lah oknya..ari ni dan seterusnya tak post n3 blog pun..so tak tau..tpi klo bnr lah per yg ko ckp ni, mmg tak bes lah nk post blog tnpa gmbr..sbb gambr tu kan penyeriiii......hehhee

besi said...

kutumz ...sekeping gambar ada seribu kisah...
kalau aku tulis banyak2 pun takkan sama jika tiada gambar

Nazatul shima said...

emm..xpe2,try f5 banyak2..:)

besi said...

shima...camtu ke..? nanti try

Muhamad Rosli said...

g la taip kat help. nanti ada la lebai google terangkan camner cara nak dapat balik. taip camni:-

" recover add image icon"

besi said...

baik ........chor
tq

DrSam said...

macam-macam penyakit yang datang dari alam siber ni...sekejap elok, sekejap tak elok.

besi said...

dr sam.......dr la kena ubat benda2 camnie...boleh?
hehehe