January 14, 2010

block

banyak blog2 yg tak leh nak dikomen terutamanya blog yg ruangan komennya dlm kotak tue.......... pelik la...kadang2 boleh kadang2 tak leh knp ya........

8 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

..mujur besi nyer blog boleh je di komen.
hehe..

besi said...

LOL.......hehehe blog kita senang je....heheheh

LotsOfLove-Pearls said...

tu yang sebaiknya.

blog sis nita susah lak nak terjah.
berkunci..

besi said...

sis nita...dah lama tak masuk blog dia....sbb tak kena add..
rasanya dia jadi peminat FB sekarang ni...blog dah kurang kot

kuntumz said...

ko pun perasan yerk hal nii...bgus begitu alert sang besi...
aah knp yerk...blog aku ok tak yob??

besi said...

setakat nie...blog ko ok je...
mungkin sistem pc seseorang tue

Vee Violet said...

Hello besi,
Tadi busy, baru ade masa ber'blog'ging...
Esok Vee cuti... dah lama tak online dekat rumah... isnin ni kite ber'blog'ging eh... =)

besi said...

vee.......ok, selamat bercuti..
seronok dpt cuti....