January 8, 2010

liga M

selamat hari jumaat ... dan selamat berhujung minggu semua......... minggu nie....liga M dah start so marilah ke stadium utk memeriahkan suasana liga tempatan....... kalau liga M macam biasa aku tetap die hard fan pasukan kejor yob kejor walaupun tahun ini... dijangka, menjadi pasukan belasahan.........bak kata orang bola itu bulat....... apa2 pun usaha tangga kejayaan kejor yob kejor kejor sampei deme tumpo

9 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Besi..
Happy New Year 2010..

Memang peminat bola ar..
Semoga berjaya pasukan yg diharapkan..

besi said...

LOL........nak minat apa lagi, bola je la yg menjadi hiburan...

happy new year LOL

misz benida said...

maju lah sukan tuk negara...
haha

Vee Violet said...

kejor yob kejor...
=)

besi said...

misz benida...minat bola ke? ehheheh

vee.....tq. vee support mana? pahang ke penang?

Mrs. Zuki said...

Yob,
Ko...ko....eiii aku suke lelaki yang suke tulis blog..
Kenapa aku tak pernah tau ko ada blog selama ni..walhal ko ni nampaknye blogegr tegar jugak mcm aku..

besi said...

ili...ramai la ada blog...
limi...lee..

tak la tegar sgt...

DrSam said...

selamat mengejor yeop

besi said...

dr sam....ehehhehe