April 28, 2009

barca vs chelsea

agak agak korang la
siapa menang mlm nie...........
kalau tanya aku chelsea menang
2-0......
tapi tak adil la....sbb aku penyokong chelsea...
hehehehe.......... chelsea la mlm nie...
p/s...malas tul rasanya bila lepas cuti nak keje
balik nie

19 comments:

afsal_8281 said...

salam laluan ye...

shi3la said...

huhuuu saper menang ponnn...tak kisahh la beb,bukan kiter kayo ponn..hikssss

besi said...

afsal....salam...silakan...

shiela...iyo la...sbb ko tak minat..eheheheh leh la ckp camtue

LotsOfLove-Pearls said...

cuti best..
keja xbest..
cuti buang duit..
keja, dapat duit..
huhu..

sis_nita said...

lamanyerr ko coti2 mesia..

perhatian.. perhatian..

selangor juara piala FA 2009..

muehehehe!!

eddie dewanaga said...

pukul berapa bro game besok pagi???

kena korbankan tido demi team tercinta!

...and as for me, Chelsea akan menang pusingan pertama ini dengan jaringan 2-1.

besi said...

lol...iyo la..lepas nie saya tak nak cuti2 dah..mesti rajin kerja


sis_nita...pic baru? tahniah selangor juara piala FA musim ini.
boleh la, main kat tempat sendiri..heheheh


bro eddie...rasanya macam biasa la 3 pagi la kot....2-1...hmm menarik2

afsal_8281 said...

nape eh tiba2 selangor juara piala FA?? bukan ke ri tu perlis kat atas ke?? he3X

adesss...

besi said...

sal...ko nie ketinggalan ke...perlis kat atas itu kedudukan liga super....mana tamat lagi...
silap2 pasukan yob pun leh pintas

afsal_8281 said...

ooo ye ke...da tukar ka???
sesungguhnyelah yong tak mengikuti sgt liga2 ni encik besi...

kalo menang je yong tau kalo kalah yong buat2 tak tau je... sbb yong da murtad ke negeri yob...ha3X

besi said...

sokong mana2 pun tak pe........hak individu.....
sal......org perak dok kat perlis ke? atau abang org perlis? heheheh

eiza in the house.. said...

besi...yeah2 dh balik...:)

besi said...

eiza...apa kehalnya? hehehhe

ain si kacak said...

yes!
chelsea la yang akan menang..
hidup chelsea!
hidup besi!

besi said...

ain... chelsea hanya seri sahaja..
tak pe kat stamford bridge nanti kita menang........

afsal_8281 said...

barca vs chelsea = seri

besi..
asal perlis tp kwin org perak dok di kl...he3X

cik abg org perak

besi said...

sal..ok la tue....
mmg patut la ko sokong perlis...
hheheheh

T.u.Y.a said...

wakakakka..chelsea pe cerita besi weii???

afsal_8281 said...

he3X...
ala sokong2 main je tu
kalo menang yong suke
tp kalo kalah yong tak kisah pun...