April 21, 2009

cantik

hari ini...idea kering........ tak jumpa......tak de isu yang hendak dibahaskan........... nasib baik ada jumpa pic baizura nie hehheeh cantikkan dia....tapi sayangggggggggggggggg dia tak berlakon dah..............

15 comments:

T.u.Y.a said...

cantik..memang cantik..manis je muka dia..

besi said...

tuya....manis? cantik la heheheheh

Y E R N ain said...

thanx sbb puji aiii. hahhaha

besi said...

yern ain...ok awk pun cantik..

sis_nita said...

akhirnyerr.. dapat gak pic baizura yg ko lom letak ehhh.. tapi mmg diyerr ni cantik pon kan..

besi said...

sis_nita..heheheh lepas nie jgn complaint ke

kurt said...

Mr.Besi,
Ulas la sikit pasal liga malaysia,asyik EPL ,chelsea je..boring..u patut support liga kita..mcmana bolasepak kta nak maju kalo kita dah xlayan liga sendiri..chelsea?,hebat sgt ke..apa kurangnye pasukan Perak, Felda United, Kelantan, UPB Myteam..atau cik besi mmg xkenal pasukan2 ni..
Org kita semakin ramai dah tak patriotik..masih dijajah..
saya penyokong pasukan PDRM.

TQ..

besi said...

mr kurt........ok la next week lepas games liga super aku akan ulas..team ko tue....

A a D i I ? said...

alah besi, sesusah je puji aku. mekasih..

haha!

ain si kacak said...

eh!dia da tak berlaon lagi ke?
sayangnya!

eliza said...

jelesnya aku dgn baizura ni...

hee

besi said...

AADIL....ya la sama2


ain...ko la cuba ganti dia lak..berlakon...hehhehehe


eliza...jgn jeles,.sbb tak de apa yg nak dijeleskan...serius kamu lagi cantik dan comel...

vidadarisakura said...

sweet sangat.



tengok 100 kali pun belum tentu boring..hee

besi said...

vi...aweks gua lu jgn usha lama2 k.

afsal_8281 said...

mmg cantik suke gak die...tp nape lak dia tak berlakon dah??