April 20, 2009

melabur

kata orang...sekarang masa yang sesuai untuk
beli saham....sbb harga tengah murah...dan
bila ekonomi dunia pulih harga akan meningkat
dan pelabur boleh mendapat untung......
jangan tanya syer mana yang leh naik dan mendapat untung
yang banyak?..............
aku pun tak tau, sbb benda macam nie tak leh nak confirm
semuanya ramalan sahaja.....sape2 yg ada duit lebih boleh
la usha2 saham yang ada tue.........
bola...semalam MKAYU gagal layak ke final piala FA
heheheh...chelsea kecewa jugak....sbb tak leh nak
belasah mkayu kat final.....tahniah everton...
tapi kat final chelsea tak bagi muka punya...
tunggu di final nanti.........

23 comments:

a.b geldofg said...

apa2pun gmbar di atas...mmenangkan fikiran

besi said...

bro...pantang tgk awek dahi licin

a.b geldofg said...

angrah tuhan kena hargai..bro

eiza in the house.. said...

nie citer pasal saham ke, awek seperti gambar di atas nie..huhu

eddie dewanaga said...

tahniah everton...
takziah man. utd.

sis_nita said...

ko dah lupakan baizura ke dik.. dah memacam model ko letak kat blog ni.. hehehe!

besi said...

bro ab...iyo la tue...tak pe janji bahagia...


eiza... saham tue info...awek tue..penyeri...heheheh

besi said...

bro eddie....ya la bro...everton ke mkayu ke..jumpa chelsea kat final kita sapu abis nanti


sis_nita...pic baizura dah abis...semua dah letak..tak de pic baru la...mana leh lupa heheheh

Vee Violet said...

huh! statement...
chelsea kecewa tak leh nak belasah MKAYU... huuuu...
=p'

besi said...

vee... jgn la kecil hati...ingat kita gurau2 bola je nie

ain si kacak said...

MKAYu...haha...

besi said...

ain...heheheh nanti ada org marah.

Y E R N ain said...

apa kaitan dgn diana danielle?

Vee Violet said...

marah ni...
grrrr.....
hihihi...
Vee pun gurau jugak...
*wink*
lapaq nasi kandaq kayu la pulak haih...
hihihi

besi said...

yern ain...saje la aku letak pic tue...bagi penyeri....takkan nak letak pic aku lak,,,....


vee....hehehe hantu nasi mamak dia nie...selamat menjamu selera

Vee Violet said...

Vee ni hantu segala hantu...
hantu wayang - hantu nasi mamak - hantu choki2 dengan rocky (coklat)
tapi paling takut nak tgk cite hantu...
hihihi

besi said...

vee...cite hantu takut? kalau vee tgk dengan rileks ...nanti vee jadi suka...percaya la kena cuba dulu....

DrSam said...

pakar lobi duit selalu berkata 'anytime is a good time to buy'.

p/s: suka sangat-sangat kat Chelsea!

besi said...

dr sam..mungkin jugak..tapi start minggu lepas...org beli share nie meningkat mendadak...

Vee Violet said...

dah try dah hari tu...
lover Vee bengang cuz Vee tutup mate then dgr lagu mp3..
hihihi...
Vee ada letak quiz kat blog Vee..
=)

A a D i I ? said...

ooooo da curang sama baizura kahar yer!!

Mangkuk U. haha! (mati aku kena blasah dgn fan diorg)


lalala~

besi said...

vee...itu bkn teka teki..itu mengena org...


Aadil...heheheh..pandai ko mereka benda baru...apasal lak aku curang?

A a D i I ? said...

curang sebab.. err... sebab.. errr..
eh, sukati aku la nk kata ko curang.

haha!