April 9, 2009

Chelsea vs liverpool

Kemenangan dipihak chelsea dgn keputusan 3-1. He he he aku sgt bangga hari ini.

14 comments:

sis_nita said...

Ooopssss.. penyokong chelsea ehhh..

DrSam said...

Horaayyy....horaaayyy!

eddie dewanaga said...

sungguh indah dunia ini, dipagi yg indah ini, walaupun gua korbankan tidur semalaman demi Chelsea...

berbaloi!!!


*dah 2 cawan nes O pekat menyelubungi diri, namun minda masih di awang-awangan, teringat 2 tandukan Ivanovic dan terjahan Drogba yg cukup dramatik menyebabkan brader2 besar gua yg fanatik 'Live A Fool' diam tak terkata...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hidup manU!

A a D i I ? said...

besi, pi kutip award. spesel utk ko. haha!

eiza in the house.. said...

Aadil-award utk aku tak ada ke..

besi bangun...nak keje ptg nie..hehehe

besi said...

sis_nita....jom la sama2 kita sokong chelsea...hehehe


dr sam...doc kurang minat bola ya..
tak pe dr sam...tq for your horayyy

besi said...

bro eddie....ini baru pusingan pertama...masih belum tamat lagi..
kita mesti tunggu second round nanti..heheheh chelsea chelsea chelsea...


miss lolly....ish ish ish mana leh ko sebut team kayu tue kat sini..
hehehe bukan MU tapi MKayu hehehehe

besi said...

aadil.... tq for your award..nice


eiza...ya org dah bangun...tapi lewat hahahaha

ain dare to change said...

yes!!

aku pun berbangga.
chelsea terbaik..

besi said...

ain......tq hehehe ada jugak penyokong chelsea...

A a D i I ? said...

aku ada landyard chelsea.
tapi kaler MERAH.

mknanya, aku bkn penyokong chelsea. haha!

besi said...

aadil..merah? ko bior betul...mcm team lain je...hehehe

A a D i I ? said...

MERAH tu tanda aku sokong umno. eh salah, sokong bendera indon. eh salah jugak, merah tu..... ah, tader kaitan ngn sepa2 & ape2 lah! =)