April 22, 2009

bosan

aku 2-3 hari nie blur tak de idea nak tulis........bosan.
BERLARI Kabur dan gelap mereka berlari lari Indah malam dicemburui Gagah matahari menyinari Aku pasti berlari Wujud mentari sekian lama Tidak jemu jemu menabur jasa Bulan ibarat cermin rata Aku tidak mampu berlari Usah digali galur gelisah Merana jiwa menjadi resah Meragut hati mengeluh kesah Jangan berlari tanpa arah Mengapa dicari bahana api Mengapa dirempuh bahana air Mengapa diharung badai angin Berlari aku tidak sama sekali
Disini kita boleh berlari Di dalam tak mungkin kita boleh lari Disana mungkin tidak kita lari lagi Amalan diri jadi pendinding sejati.

18 comments:

Miss Izah Mohamed said...

uiks.. bosan eh??
bace laa buku ke ape.. hehehe

besi said...

hai miss izah...sihat ke..lama tak dengar cite.........

sis_nita said...

akak..? tak buhsan ni.. tgh tunggu interview kedua lak pasal VSS.. interview petamam dah lepas dah.. mcm leh dapat jerr.. hehehe!

eddie dewanaga said...

blogging takde dateline bro...

its ok, ada idea, letak... takde idea atau buzy mcm gua ni, biar buat bodoh je.

kurt said...

izah tu cun la..dah ada yg punya lum?besi tolong risik sikit..

besi said...

sis_nita...nak jadi OKB la nie...mmg la tak bosan...



bro eddie...tul jugak...kita yang tentukan sendiri...



MR kURT...lu apahal..mau risik..pegi la risik kat blog dia..
apasal tanya gua lak....

Vee Violet said...

hihihi...
Vee pun takde idea nak tulis ape...
busy sgt... at the time tgh serabut...
hahahah...
tu lagu sape eh?
lagu ke sajak?
sowie... Vee tak tau.. =p

besi said...

vee...itu sajak la...bukan lagu...
hmmm..busy..habiskan kerja..blog nie mengisi masa lapang je...heheheh nasihat utk diri sendiri jugak

Miss Izah Mohamed said...

alhmdulillah..
berehat xlame.. rase cam bosan. so, aktifkan kembali diriku.. hehe

besi said...

miss izah....ok la camtue...selamat datang miss izzah heheheheheh

ain si kacak said...

bosan?

jom karaoke..
:P

eliza said...

wah main pantun2 plak ya...hehehe

eiza in the house.. said...

hai besi...jgn la bosan...klu bosan...meh lari2 setempat kasi kempis skit peyut..hehe

LotsOfLove-Pearls said...

Hye besi..
kita bertemu lagi..

huuhuu..
bosan ker?
sekali sekala ok jer..

hehe..
baizura juga ea yang bertakhta di hati..

shi3la said...

huhuuu..haku ader byk bendaaa nak jaja kat blogg tapii haku amatlahhh malassss....

makanya buhsan dan malas mampukahh seiringgg...???

besi said...

ain...karaoke hehehe tak pandai nyanyi la...


eliza....are you ok? hehhehe pantun? sajak la sayang....


eiza...hari minggu je lari...jogging


LOL....wah seronok cuti...lepas ceria je la awk..


shila....malas ngan bosan 2 perkara yg berbeza........eheheh

vidadarisakura said...

aku pun bosan.

obsess blog semakin bekurang.hee

besi said...

vi...ya la...mungkin vi semakin busy dengan benda lain